Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

05-07-2021 17:04:38

Garmin Echomap UHD 72 INkl. GT24-TM og Søkort HXEU021R

Producentens beskrivelse:
Kombinationsenhed med lysstærk, refleksfri 7 tommers knapbetjent touchscreen

Indbygget support af Garmin CHIRP traditionelt ekkolod og CHIRP ClearVü™ og CHIRP SideVü™scanningsekkolod og kompatibel med Panoptix™ altseende ekkolod (transducere sælges separat)

Forudindlæst globalt baggrundskort, kompatibel med BlueChart® g2 HD og BlueChart® g2 Vision® HD-kompatibilitet

Indbygget Quickdraw Contours kortlægningssoftware opretter med det samme personligt tilpassede fiskekort på skærmen med 1 fods-konturer, mens du fisker

Brug indbygget Wi-Fi® til at parre med den gratis ActiveCaptain™ app for at få adgang til OneChart™, smart-notifikationer1, data i Garmin Quickdraw™ fællesskabet med mere

Lysstærk, refleksfri 7” kombinationsenhed tilbyder bekvemmeligheden ved en knapbetjent touchscreen. Enheden leveres med support af skarpt, tydeligt Garmin CHIRP traditionelt ekkolod samt CHIRP ClearVü og CHIRP SideVü scanningsekkolod, og den er også kompatibel med Panoptix altseende ekkolod. Forudindlæst globalt baggrundskort og BlueChart g2 HD og BlueChart g2 Vision HD kompatibilitet. Desuden vil Quickdraw Contours kortlægningssoftwaren straks oprette personlige fiskekort på skærmen med 1 fods-konturer, mens du fisker. Enheden har også indbygget Wi-Fi, som kan parres med den gratis ActiveCaptain app for at give adgang til OneChart, hvilket giver dig mulighed for at købe og downloade nye kort. ActiveCaptain giver dig også adgang til smart-notifikationer1, ActiveCaptain-fællesskabet for lystbådehavne og andre interessepunkter, Quickdraw Community-data og meget mere. Hurtigtudløsende bøjlebeslag gør det nemt at afmontere enheden og tage den med.

Transducer:

Alt-i-én-transducer

Én transducer giver ClearVü scanningsekkolodsbilleder med den højeste opløsning, der findes, og et utroligt tydeligt ”high/wide” CHIRP traditionelt ekkolod

High/wide CHIRP traditionelt ekkolod giver krystalklar måladskillelse og -definition

Se utroligt detaljerede billeder af fisk og strukturer op til 60 m under din båd med 800 kHz ClearVü ekkolod

Kompakt alt i ét-design, der er let at installere med medfølgende hæk- og elmotorbeslag

Ultraklar visning af det, der er under fartøjet

GT24 Ultra HD alt-i-én-transducer giver billeddetaljer, der er så klare og præcise, at du faktisk kan skelne mellem fisk og grene på træer, buske og sten under vandets overflade. Du kan se forskellen mellem større og mindre fisk og endda de enkelte fisk i fødefiskestimer. Du får ClearVü scanningsekkolodbilleder med den højeste opløsning, der findes, samt utroligt klare high/wide CHIRP traditionelt ekkolod1 – alt sammen i én transducer.

Ekstra høj ydeevne

Garmins Ultra HD-scanningsekkolod viser dig utroligt detaljerede billeder af fisk og strukturer op til 60 m under båden med 800 kHz ClearVü Det er nemt at installere med de medfølgende hæk- og elmotorbeslag.

Bluechart Kort:

Dette Bluechart G3 Søkort til Garmin dækker de fleste Lystfiskeres behov og lidt til, da det dækker hele Limfjorden og fra Hirtshals rundt om Skagen og resten af Danmark, hele Kattegat over Götteborg, Bornholm, Rügen, Simrishamn, Pukkavigen til Karlskrona og Koszalin i Polen.

G3 er Garmins nye kort som både indeholder Garmin samt Navionics data.

Satellitfoto
De nye Garmin plottere har verdens omspændende satellitfoto (normalt 15 meter pr. pixel) til supplement af det indbyggede vektor baserede baggrundskort. Som en ekstra option er der høj opløselige satellitfoto i de nye g3 Vision søkort.

Ægte 3D kort visning
Med en BlueChart g3 Vision data kassette installeret, vil Garmin’s nye plottere vise et grafisk fremadrettet 3D billede af forholdene både over og under vandoverfladen.

Auto rute beregning
Med et g3 Vision/Regular søkort i plotteren gennemses alle kortinformationerne og plotteren kan på basis af indtastede informationer om båden foreslå den bedste rute for en sikker sejlads.

Model: Pris før: JoF Pris:
Garmin Echomap UHD 72 Inkl. GT24-TM og Søkort HXEU021R 9.398,- 8.399,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Garmin

Tilbehør

Klik på produktet for yderligere information

Minn Kota Transducerpole

Pris: 1.149,-