Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

21-01-2021 10:27:38

Garmin Striker Plus 9sv

 

 

 

 

9" GPS Fishfinder med Quickdraw Contours kortlægningssoftware

Holder til indbygget traditionelt Garmin CHIRP ekkolod samt CHIRP ClearVü og CHIRP SideVü scanningsekkolodder medfølger

Indbygget Quickdraw Contours kortlægningssoftware giver dig mulighed for at oprette og gemme kort med 1-fods konturer over op til 2 millioner hektar

Indbygget Wi-Fi® adgang til ActiveCaptain™ appen, så du kan modtage smartmeddelelser1, få adgang til Quickdraw Contours fællesskabet og overføre waypoints og softwareopdateringsmeddelelser

Med den indbyggede GPS kan du markere waypoints, oprette ruter og få vist bådens fart

Tydeligt 9" display, der er læsbar i sollys, og intuitiv brugerflade

STRIKER™ Plus 9sv Fishfinder med et tydeligt 9" display og indbygget GPS har Quickdraw Contourskorttegningssoftware, der kan gemme op til 2 millioner hektars indhold med 1-fods konturer. Traditionel Garmin CHIRP ekkolod giver krystalklare billeder med imponerende måladskillelse. Få næsten fotografiske billeder af, hvad der passerer under og ved siden af båden med CHIRP ClearVü og CHIRP SideVü scanningsekkolodder. Brug den indbyggede Wi-Fi, som kan parres med ActiveCaptain app til smartmeddelelser1, adgang til data i Quickdraw Contours fællesskabet med mere.

Garmin Quickdraw™ Contours

Ingen kender det vand, du fisker i, bedre end dig selv og dem, du fisker sammen med. Mens du trollingfisker langs kysterne og i dybderne, opretter Quickdraw Contours kortlægningssoftwaren HD-fiskekort over de steder, du har været. Der kræves ingen særlig viden. STRIKER™ Plus 9sv kan nu gemme op til 2 millioner hektar af dine Quickdraw Contours kort med 1-fods konturer.

 

ActiveCaptain app

STRIKER™ Plus 9sv har indbygget Wi-Fi, så du kan parre den med den gratis, alt-i-én ActiveCaptain app. Når de er parret, kan du få smartmeddelelser1 direkte på skærmen. Du kan også få adgang til Quickdraw Contours fællesskabet og dele nogle af dine nye kort eller downloade nye data fra fællesskabet. Du vil endda kunne få opdateringer til din Fishfinder vha. Wi-Fi-forbindelsen og ActiveCaptain appen.

Tydelige scanningsekkolodsbilleder

STRIKER™ Plus 9sv understøtter Garmin ClearVü™ scanningsekkoloddet, som giver dig et næsten fotografisk, bredt billede af det, der passerer under båden. Den understøtter også Garmin SideVü™scanningsekkoloddet, som giver et skarpt, tydeligt billede af, hvad der ligger ud til hver side af båden, så du tydeligt kan se strukturen, neddykkede genstande og fisk. Et traditionelt Garmin CHIRP ekkolod viser tydelige fiskebuer og en imponerende måladskillelse.

GPS Fishfinder

Den indbyggede, ekstremt følsomme GPS finder og fastholder din position overalt på vandet. Med GPS'en kan du markere waypoints til forskellige steder. Bider fisken således på ét sted, kan du markere det og vende tilbage til stedet på din næste tur. Marker dokker, anløbsbroer og andre steder på søen, og opret ruter tilbage til dem på din næste tur.

GPS'en giver også STRIKER™ Plus 9sv mulighed for at vise bådens fart på skærmen, så du kan være sikker på at du trollingfisker med den rigtige fart til den lokkemad, du bruger, eller i kølvandsregulerede områder.

Bygget til dig

STRIKER™ Plus 9sv Fishfinder gør fiskeri til en leg, og den er bygget til at fungere i ethvert miljø. Det tydelige display, der er læsbart i sollys, giver dig et klart overblik over, hvad der er under båden, selv på de lyseste dage. Og den større skærm giver et bedre overblik over, hvad der sker under båden. Den intuitive brugerflade gør det nemt at navigere til en vilkårlig funktion, du skal bruge, så du er klar til hvad som helst på vandet.

Garmin Striker Plus 9cv / 9sv
Vare: Vejl: Pris:
Garmin Striker Plus 9 sv inkl. GT52TM transducer 5.499,- 4.299,- +
Garmin Striker Plus 9sv uden transducer 4.199,- 3.599,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Garmin

Tilbehør

Klik på produktet for yderligere information

Garmin Echomap Plus 72sv

Før: 5.999,-  Nu fra: 4.499,-
Garmin Panoptix Livescope System GLS10(inkl. LVS32) / LVS12

Før: 4.999,-  Nu fra: 4.449,-
Minn Kota Transducerpole

Pris: 1.149,-