Jagt og Fiskerimagasinet 

Outlet Fisk Fritid Jagt Info Søg

21-09-2018 15:28:34

Garmin Panoptix Livescope System

 

Vi er stolte over at som de første i DK kunne præsentere Garmins nye Panoptix Livescope som uden tvivl er det mest imponerende der er set på ekkolodsmarkedet til dato.

Kombineret front og down live scan som vises i realtid og afslører alt hvad der foregår under og foran båden med et helt fantastisk detalje niveau.

Ring eller skriv for at få en af de første til en ekstra skarp introduktions pris!!!

Producentens beskrivelse:

"Dette er den mest fantastiske ekkolodsteknologi nogensinde. Du har aldrig fisket på denne måde før. Panoptix LiveScope er et live scanningsekkolod i realtid. Se nemt forståelige, live scanningsekkolodsbilleder af fisk, der svømmer omkring klart definerede strukturer. Se din agn, når du spinner den ind, og se fiskens reaktioner på den. Din båd behøver ikke at være i bevægelse. Disse billeder er så klare og præcise, at du med blot en smule øvelse måske kan være i stand til at skelne mellem arter af fisk!

To funktioner i én transducer

Du får både LiveScope™ Down og LiveScope™ Forward-funktioner i én transducer. Det er nemt at ændre transducerens funktion efter situationen. Brug LiveScope Forward til at se utroligt klare billeder af strukturer og svømmende fisk omkring båden, og LiveScope Down til at se direkte under båden. Visningen opdateres automatisk på din kompatible Garmin-plotter. AHRS-stabilisering giver skarp ekkolodsvisning, selv ved søgang.

 

LiveScope Down-funktionen giver dig mulighed for at se live, nemt forståelige scanningsekkolodsbilleder af strukturer og svømmende fisk i en utrolig detaljegrad under båden – op til 60 meter – selv når båden ligger stille.

LiveScope Forward-funktion er et fremragende værktøj til fiskesøgning foran din båd. Se live, super-detaljerede og nemt forståelige scanningsekkolodsbilleder af strukturer og svømmende fisk overalt omkring båden – op til 60 meter – selv mens båden ligger stille.

Panoptix LiveScope-scanningsekkolod inkluderer en kompakt GLS 10 ekkolodsboks med LVS32 transducer som er nemt at installere, og som forbindes med din kompatible Garmin-plotter via et netværkskabel. Der er også mulighed for en supplerende, traditionel ekkolodspræsentation med historisk gengivelse af strukturer og fisk under båden."

 

Garmin Panoptix Livescope System
Produkt Vejl. Pris
Garmin Panoptix Livescope System 16.699,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Garmin