Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

20-01-2020 15:06:15

Garmin Echomap Plus 72cv/sv

Nyeste model i Echomap serien. Denne model hedder Echomap Plus 9SV og har nu både betjening via knapper og touch skærm. 
Desuden er den wifi kompatibel og det er derfor muligt at benytte sig af Garmins nye og meget smarte ActiveCaptain app som gratis kan downloades i Appstore eller Play butikken. 

SV modellen har SideVü og ClearVü . CV modellen har kun ClearVu. 

Producentens beskrivelse:
Kombinationsenhed med lysstærk, refleksfri 7 tommers knapbetjent touchscreen

Indbygget support af Garmin CHIRP traditionelt ekkolod og CHIRP ClearVü™ og CHIRP SideVü™scanningsekkolod og kompatibel med Panoptix™ altseende ekkolod (transducere sælges separat)

Forudindlæst globalt baggrundskort, kompatibel med BlueChart® g2 HD og BlueChart® g2 Vision® HD-kompatibilitet

Indbygget Quickdraw Contours kortlægningssoftware opretter med det samme personligt tilpassede fiskekort på skærmen med 1 fods-konturer, mens du fisker

Brug indbygget Wi-Fi® til at parre med den gratis ActiveCaptain™ app for at få adgang til OneChart™, smart-notifikationer1, data i Garmin Quickdraw™ fællesskabet med mere

Lysstærk, refleksfri 7” kombinationsenhed tilbyder bekvemmeligheden ved en knapbetjent touchscreen. Enheden leveres med support af skarpt, tydeligt Garmin CHIRP traditionelt ekkolod samt CHIRP ClearVü og CHIRP SideVü scanningsekkolod, og den er også kompatibel med Panoptix altseende ekkolod. Forudindlæst globalt baggrundskort og BlueChart g2 HD og BlueChart g2 Vision HD kompatibilitet. Desuden vil Quickdraw Contours kortlægningssoftwaren straks oprette personlige fiskekort på skærmen med 1 fods-konturer, mens du fisker. Enheden har også indbygget Wi-Fi, som kan parres med den gratis ActiveCaptain app for at give adgang til OneChart, hvilket giver dig mulighed for at købe og downloade nye kort. ActiveCaptain giver dig også adgang til smart-notifikationer1, ActiveCaptain-fællesskabet for lystbådehavne og andre interessepunkter, Quickdraw Community-data og meget mere. Hurtigtudløsende bøjlebeslag gør det nemt at afmontere enheden og tage den med.

Garmin Echomap Plus 72SV/CV
Vare: Vejl: Nu:
Garmin Echomap Plus 72CV - Inkl. GT22HW-TM CHIRP 140-230kHz DownVü 455/800kHz 8pin 6.899,- 6.299,- +
Garmin Echomap Plus 72CV - uden Transducer 5.199,- 4.999,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Garmin

Tilbehør

Klik på produktet for yderligere information

Garmin Echomap Plus 62cv

Før: 4.199,-  Nu: 2.999,-
Garmin gpsmap 8410 / 8410xsv

Før: 20.999,-  Nu: 18.999,-
Garmin Striker Plus 9sv

Før: 4.199,-  Nu: 3.599,-