Jagt og Fiskerimagasinet 

Outlet Fisk Fritid Jagt Info Søg

24-08-2017 12:11:36

Westin W8 Powerspin 7'3'' 25-100g. 2pc.


Vi er stolte af at kunne præsentere denne FEDE W8 Powerspin Predator spinnestang, som vi HELT selv har været med til at udvikle til JoF sammen med Westin!

Udviklingen startede tilbage i 2015, da vi manglede en let og stiv spinnestang som kunne håndtere lettere agn, og som stadig kunne sætte krogene i nogle ordentlige krokodiller! Vi søgte en stang med kæmpe kraftoverskud, som kunne håndtere alt fra skeblink, mindre swimbaits, mindre jerkbaits, softbaits og leddelte woblere med lidt støre overflade, som i forvejen kan give lidt udfordringer på multistænger og multihjul i forhold linekludder. Vi testede selv prototypen og generation 1. i Blekinge skærgård foråret 2016, hvor de sidste fittings og øjer blev tilpasset.

Westin W8 klingerne er toppen af dansk designede spinnestænger.

Super hurtig Japansk TORAY kulfiber og High-End fittings fra Japanske FUJI sat sammen i KOREA!

Lethed & styrke i særklasse.

Monteret med virkelig lækker kvalitet AAA-grade luksus korkhånd

Hjul holder fra Japanske Fuji, ligesom kulfiber klingen er håndmalet - hver og én er unik!

Disse stænger har samme mønster som den klassiske W8 serie, men farven er justeret til i topmoderne PREDATOR PIKE farve - som VI gerne ville have det!

ProWrap ™ lavprofil løberinge: Fuji ® SiC

3M ™ powerlux ™ Composites 1000 klinge med ultimativ følsomhed, super lethed & maksimal styrke, monteret med Westin bunddup.

En helt igennem super gennemført fiskestang i den velkendte Westin W8 kvalitet - en ekstrem hurtig kulfiber klinge med håndmalet overflade. Lethed & overskud møder hinanden - og dette forståes kun, hvis man har prøvet at kaste med denne kastekanon!

Totallængde samlet tilstand: 218cm.

Vægt: 160 g.

Stangen leveres i både stofpose og med Westin's klassiske og super holdbare W8 Pentagon kantede Cordura stangrør - for længst holdbarhed!

En fiskestang med uanede anvendelsesmuligheder - hvadenten det er torske & sejfiskeri, eksotisk light jigging, havkastefiskeri mm.NB! DER ER KUN PRODUCERET 30 stk. af disse fantastiske stænger!


Westin W8 Powerspin 7'3'' 25-100g. 2pc.
Model JoF Pris:
Westin W8 Powerspin 7'3'' 25-100g. 2pc. 3.999,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Westin