Jagt og Fiskerimagasinet 

Fiskeri Fritid Jagt Info Links Søg

20-02-2017 18:01:41

Savage Gear Woody 6'9'' 250g.


Savage Gear Woody 6'9'' 250g. 1pc.

Stangen er produceret i en super let kulfiber med stor overskud, meget lav egenvægt, luksus keramiske øjer, luksus korkhåndtag, japansk Fuji luksus hjulholder mm.

En banebrydende jerkbait fiskestang da den ramte markedet første gang, som som både kaster rigtig langt, vejer absolut intet og virkelig kan tage pusten fra de store fisk!

Vi har selv testet disse fede stænger efter de store gedder herhjemme, men det er desuden også en virkelig overlegen og let stang til fiskeri efter stortorsk & Sej i bla. Norge - vi ER blevet overbevidst om, at dette er en af de lækreste klinger, du får for pengene i denne prisklasse!
Woody er stangen, som sparker som en hest og får dine jerkbaitagn, softbaits eller kastepirke til at flyve rigtig, rigtig langt derudaf eller tager pusten fra de store sej og torsk under speedjigging eller traditionelt pirkefiskeri, uden at du selv bliver træt i armene, da egenvægten er minimal.

På trods af et meget tykt håndtag, så vejer klingen absolut "ingenting", og på trods af den store kastevægt, da håndterer stangen faktisk også mindre baits ned til 30-50gr.

Denne model er på lager i 6'9'' op til 250gr. (stangen er udelt og leveres i smart itui med velcrobånd, så hjulet kan side fastmonteret, selv om stangen er pakket ned.

(Det er en stiv stang, som gerne håndterer pirke på op til 500g. vertikalt).

Stangen sendes som volumefragt - prisen udgør: 110,- + transport plastrør (39,-)


Savagear Woody/Woody Light jerkbaitstænger
Model Længde / Kastevægt Vejl. Pris Tilbuds pris
Savagear Woody 6'9'' op til 250gr. 1pc. udelt 1.799,- 500,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Savage Gear