Jagt og Fiskerimagasinet 

Fiskeri Fritid Jagt Info Links Søg

19-09-2013 11:57:59

Smoke Brines Balkan, Seafish & Ål - Rygelage 350g. til Røgovn

Få det optimale ud af din hjemme-røgning.

Dette produkt blandes op med vand og det ønskede stykke fisk eller kød ligges i lagen typisk i 6 timer eller sågar natten over i køleskab.

I posen er der nok til 5 L. ryge-lage, - dvs. typisk til 5 portioner. Der blandes 70g. Brines med 1 L. vand, som normalt er nok til en hel røg-ovn fuld.

Blandingen består af Havsalt og krydderiblanding, som trækker ind i fisken eller kødet og sørger for, at udtrække vand af produktet. Dette gør, at det færdige produkt bliver mere fast i kødet og får en delikat smag efter røgning.

I denne serie af Smoke-Brines findes flere delikate varianter!

Smoke Brines Rygelage
Model / str. J & F pris
Fried Fish Flavouring Salt (pannering til fisk & snitzler) 350g. 39,- +
Smoke Brines Balkan - Rygelage 350g. 49,- +
Smoke Brines Eel (Ål) - Rygelage 350g. 49,- +
Smoke Brines Seafish (saltvandsfiske) - Rygelage 350g. 49,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk