Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

14-01-2014 00:04:00

Sardamatic Tailer + SkaftKæmpe nyhed til Catch & Release fiskeri efter Helleflynder, Tun, Hajer, laks mm.

Den nok mest robuste og bedste Tailer på markedet overhoved. Meget solidt produceret i Italien hos kendte Sardamatic, som også er førende indenfor 12v. elektriske chummaskiner / Grinder mm. til brug under tunfiskeri

Denne model er naturligvis produceret i syrefast rustfrit stål og har en diameter på ringen på hele 60 cm. Reb medfølger ikke, men der kan bruges næsten de fleste typer, så hurtigt og nemt monteres i holderne rundt i ringen (der sidder 7 stykker kobber-ledning, som rebet låses fast med). Når rebet skal lukkes om halen på en fisk, så føres ringen rundt om fisken og der trækkes i snoren / rebet.

Et ordentligt skaft er naturligvis et must og Sardaatic har naturligvis flere længder. Deres længstre model er 160 cm langt og produceret i aluminium. Skaftet har en diameter på 30mm, og det er forsynet med 2 stk. lange gummihåndtag, så hænderne ikke glider i kampens slutning.

Et suverænt produkt at benytte, når ens trofæfisk skal genudsættes - bemærk, at der kan benyttes mange forskellige typer reb, gummireb eller reb med gummislange, så fiskene tager mindst mulig skade.
Sardamatic Tailer + skaft
Model / str. J & F pris
Sardamatic Tailer Catcher 60cm. ex. reb + ex. skaft COD356 849,- +
Sardamatic Tailerskaft 160 cm - 30mm diameter ex. tailer hoved COD353 799,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Sardamatic