Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

20-03-2019 12:21:55

Information om Canada Goose Jakker

Vedligeholdelse og vaskeanvisninger for Canada Goose

OBS Canada Goose ligger på vores fjernlager og har derfor en leveringstid på 8-12 dage. For mere information om modeller, størrelser og farver bedes du kontakte os på mail eller Tlf: 33337777


Rens
Jakkerne skal renses, men ikke presses eller efterimprægneres. Vi beder dig gøre opmærksom på dette ved indlevering på renseri. Jakken skal renses så skånsomt som muligt. Anvend alltid kun et autoriseret renseri.

Opbevaring
Jakkerne bør opbevares sammenlagt i et mørkt rum i sommerhalvåret.

Materiale
Yderforet er 83 % polyester og 17 % bomuld og kaldes ArcticTech. Det er vindtæt, slidstærkt og duntæt. Det er også behandlet med Teflon for et ekstremt vandafvisende ydre. Vær opmærksom på at jakken ikke er vandtæt.

Ved rens og anvendelse kan forekomme en vis blegning på særligt udsatte steder. Dette er naturligt og er en konsekvens af almindelig slidtage af jakken, samt af de største miljøhensyn under indfarvning af yderforet. Indfarvningen laves i Canada under strenge miljøkrav. Inderforet er 100% nylon.

Dun

Jakkerne er fyldte med 100 % andedun ( Expedition, Helicopter, Constable, Chapparal, Chilliwack og vesten Freestyle) eller 100% gåsedun (Snow Mantra), og har en "fill-power" på 550/750.

Dunene er de fineste på markedet og er meget varmende.

På grund af dunjakkens konstruktion, kan et vist kosmetisk dunudslip forekomme. Dette påvirker ikke jakkens varmende egenskaber eller funktion.


Øvrigt
Pelsen på jakken kommer fra et dyr der hedder Coyote (canis latranis) også kaldet prærieulv. Dette er et vildt levende dyr der kun findes i Nord-Amerika. Dyret er ikke udrydningstruet, jagten sker udelukkende for at holde den naturlige bestand nede kontrolleres iøvrigt af de respektives landes (USA og Canada) regeringer.

Grunden til at der bruges naturpels på jakken er at den beskytter optimalt mod hård kulde, sne og vind i modsætning til kunstig pels.

De fleste dele (ripærmer, lynlåse, knapper etc) på jakken kan udskiftes ved slidtage. Kontakt din lokale butik og dem at rekommandere en god skrædder.

Vi håber du bliver tilfreds med din nye jakke.


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Canada Goose