Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

04-09-2023 09:00:16

Blaser Ultimate Jagtkniv

Blaser Ultimate kniven har et roterende blad og en nøjagtigt passende Kydex-skede. Den opbrudte klinge med en svulmet spids sikrer, at vildtet brydes rent op, hvilket især forhindrer skader på vommen.

Blaser Ultimate Hunting Knife er den perfekte kniv til jagt! En højkvalitets kniv som er lavet af martensitisk rustfrit stål. Den gennemprøvede drop-point klinge med en solid spids og robust knivhus giver meget gode skæreresultater.

Med sit skridsikre plastikhåndtag og den præcisionspasformede Kydex-skede giver denne smarte jagtkniv maksimal sikkerhed under brug. Ikke desto mindre kan kniven nemt fjernes fra skeden med én hånd. Når kniven indsættes i skeden, griber bladet pålideligt ind med et tydeligt klik. Et drænhul i kappen sikrer, at der ikke bliver væske tilbage inde.

Med den roterende bælteclips kan du hurtigt fastgøre kniven til dit bælte i forskellige positioner og justere den, så den ikke trykker mod din hofte eller lår under op ad bakke.

Det orange design gør jagtkniven let at se, hvilket mindsker risikoen for at miste kniven i skoven under rensning.

Blaser ultimate jagtkniv er lavet af Alleima® 12C27 og har en fuld knivlængde på 22 cm. Selve ladet er 9,5 cm langt og håndtagslængden er 12,5 cm.

Gerber Big Rock
Model Størrelse Pris
Blaser Ultimate Hunting Knife Bladlængde 9,5cm 1.299,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Blaser