Jagt og Fiskerimagasinet 

Fiskeri Fritid Jagt Info Links Søg

31-05-2018 12:06:32

Bluechart G2 Vision Small VEU459S Søkort Til GarminGarmin's mest solgte small søkort, da dette søkort dækker rigtig meget fiskevand og de kendte steder i både Danmark, Sverige og Tyskland / Østersøen!
Dette Bluechart G2 Vision Small Søkort til Garmin dækker Hele Fyn og Sjælland incl. Storebælt og Øresund. Fra Århus og syd over incl. langelandsbæltet, Flensborg fjord via Fehmam, Rügen, Bornholm, Koszalin i Polen til det sydlige Öland, Karlskrona / Pukkavigen, Simrishamn og det sydlige Kattegat mm.

HD G2 Vision er Garmins nye korttype

Satellitfoto
De nye Garmin plottere har verdens omspændende satellitfoto (normalt 15 meter pr. pixel) til supplement af det indbyggede vektor baserede baggrundskort. Som en ekstra option er der høj opløselige satellitfoto i de nye g2 Vision søkort.

Ægte 3D kort visning
Med en BlueChart g2 Vision data kassette installeret, vil Garmin’s nye plottere vise et grafisk fremadrettet 3D billede af forholdene både over og under vandoverfladen.

Auto rute beregning
Med et g2 Vision søkort i plotteren gennemses alle kortinformationerne og plotteren kan på basis af indtastede informationer om båden foreslå den bedste rute for en sikker sejlads.
 

Model Vejl. pris Tilbud
Bluechart G2 Vision HD VEU459S Søkort til Garmin - nr.010-C0803-00 1.599,- 1.249,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Garmin