Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

28-09-2020 13:23:11

Savage Gear Woody Light 6'6'' 100g. + 250g. Jerk

 

Savagear Woody og Woody Light er 2 banebrydende jerkbait fiskestænger som både kan kaste rigtig langt, vejer absolut intet og de kan fighte store fisk!

Vi har selv testet disse fede stænger i Nordnorge efter stortorsk 17kg+ og store gedder herhjemme - vi ER blevet overbevidst om, at dette er noget af det lækreste du får for pengene pt!

Woody stangen er klassikeren til de store Træbaits og er monteret med stort cigar forhåndtag, så der er mulighed for at hvile håndledet lidt op foran hjulet i perioder.
Woody er stangen som sparker som en hest og får dine jerkbaitagn til at flyve rigtig, rigtig langt derudaf. På trods af et meget tykt håndtag, så vejer klingen absolut ingenting og på trods af den store kastevægt håndtere de faktisk også mindre baits ned til 30-40gr.
Denne model findes i både 6'9'' op til 150gr + 6'9'' op til 250gr.
(Det er en stiv stang, som er meget nem at få dine agn til at arbejde med).

Woody Light er bygget på samme klinge som Woody, men er med et betydeligt tyndere håndtag, som betyder, at denne stang er fantastisk god til "Low-Profile" multihjul, hvor du oftest vil holde rundt om hjulet, når du jerker! Der er kun et mindre forhåndtag på denne stang, som bruges, når der fightes fisk. Denne stang er til meget allround brug og kan stadig håndtere de store gedder på trods af sin lave egenvægt
 

Woody light findes i 6'6'' op til 100gr. og i 6'6'' op til 180gr.

Begge stænger er monteret med Fuji hjulholder og SiC keramiske letvægtsøjer.

 

 

Savage Gear Woody Light
Model / str. Vejl. Pris JoF pris
Savage Gear Woody 6'9'' 250g. 1pc. KAN IKKE SENDES MED POST: 1.499,- 500,- +
Savage Gear Woody Light 6'6'' 100g. 1pc. 1.499,- 999,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Savage Gear