Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

29-10-2021 17:49:17

Geoff Anderson Thermal3 Jakke

 

Intro

Designet med en tolerant pasform, inklusiv fire-vejs strækbare sidepaneler. En funktionel fleecejakke og perfekt til brug som mellemlag. Thermal3 jakken er en del af Polartec® genanvendelsesteknologi, og jakken øger grænserne for stofvidenskab og miljøteknik. Hvis du ønsker at øge bæredygtigheden af dit fisketøj, er dette modellen der vil hjælpe dig med at få det til at ske. 360 gram Polartec® ThermalPro® Shearling-fleece med høj konstruktion. 

Thermal3 jakken er super åndbar og regulerer kerne varmen takket være den ophøjede fiberstruktur.  

Flade elastiske sømme, utroligt bløde at ved, men alligevel ekstremt holdbare.

Sidepanelets gitterkonstruktion skaber åbne luftkanaler for forbedret åndbarhed. Super strækbar og kombineret med Shearling får du den bedste ydelse og varme kombineret med en uovertruffen bevægelesesfrihed. 

Stærke YKK® lynlåse minimerer hudirritationen. Kraven i Rentex® modstår slid fra skægstubbe.


Lommer

Thermal3 jakken har 3 lommer. Én brystlomme og to lynlåslommer i siderne giver rigelig opbevaringsplads til mindre genstande. YKK® holder lynlåsen sikkert på plads, så den ikke glider. Alle lommerne er designet til at modstå både saltvand og de fine materialer, vi støder på, når vi fisker rundt i sand og mudrede steder. 

 

Stof

Det høje loft på fibrene fanger varm luft for effektiv isolering. Hydrofobe Polartec®- fibre afviser vand til hurtigere tørretider. Dette sikrer varme og komfort.

En mangfoldig række strikketeknikker skaber unikke overfladestrukturer uden at ofre ydeevnen. Det tilpassede udseende og den tilpassede følelse giver varme og komfort.

Unikke efterbehandlingsteknikker sikrer, at hver strikkekonstruktion har det rigtige udseende, og den rigtige følelse. Tekniske fibersammensætninger opretholder en blød struktur og luftlommer til termoregulering og åndedrætsevne. 

Strikket med premium genandvendeligt polyestergarn er Thermal3 jakken hyggelig, elastisk og stilfuld. Ikke al shearling er skabt ens. Fleece i lav kvalitet kan pilles fra hinanden, falme og negativt påvirke dit tøjs udseende og ydeevne. Med autentisk Polartec® Shearling vil du se og føle forskellen.

Sidepaneler i 4-vejs strækbar Polartec® Powergrid stof. En geometisk konstruktion til generering af målrettede berøringspunkter med et patenteret bi-komponent design.

Overfladen absorberer sveddamp og overfører den til ydersiden for en effektiv fordampning. 

Netdesignet skaber også friluftskanaler, der forbedrer åndbarheden.

Polartec® er verdens førende inden for innovative og bæredygtige tekstilløsninger. 

 

Brug

Denne utroligt bløde fleece fungerer godt som overtøj i køligt, godt vejr eller under en ydre skal til ekstra varme i kolde og / eller våde forhold.

Thermal3 jakken sikrer høje niveauer af varme og åndedrætsevne, og den vil bestemt holde dig varm i de koldere måneder. Det ideele baselag til vadere og også fiskejakker.

 

 

 

 

 

Produkt Størrelse Pris J&F Pris
Geoff Anderson Thermal3 Jakke M 1.299,- +
Geoff Anderson Thermal3 Jakke L 1.299,- +
Geoff Anderson Thermal3 Jakke XL 1.299,- +
Geoff Anderson Thermal3 Jakke XXL 1.299,- +
Geoff Anderson Thermal3 Jakke XXXL 1.299,- +
Geoff Anderson Thermal3 Jakke S 1.299,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Geoff Anderson