Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

27-11-2020 13:54:03

Ursuit Isolations Inderdragt X-tech Light

 


Ursuit producerer den ultimative inder-heldragt, som anbefales indenunder overlevelsesdragter, flydedragter & waders for optimal ophold i koldt vand eller til isolation i feks. frostvejr under anden skalbeklædning. Ursuit X-tech inderdragten er vindtæt, og den er meget populær at opholde sig i, selv på kajen, da man ikke bliver kold pga. vinden.
Farve: Sort m. logo

Det specielle ved denne dragt er, at materialet ikke suger vand, samtidig med at den isolerer rigtig godt og ikke bliver trykket flad ved stort tryk, da fleecematerialet er meget tæt vævet. Dette betyder hvis Du ryger i vandet eller står ude i det i lang tid (i feks. waders) så opretholder dragten den bedst tænkelige isolation og mindsker varmeafgivelsen mest muligt!

Der er fleece varmelommer på ydersiden og dragten er vindtæt og vandafvisende - dette betyder, at man sagtens kan tage dragten på hjemmefra.

Dragten findes som sagt i 2 tykkelser, hvor det er X-tech light dragten, som stort set kun sælges herhjemme, da man nemmere kan tage et sæt ekstra varmt uldfrotte undertøj på i den koldere periode.

X-tech light er ikke særlig tyk, så du har stadig en god bevægelsesfrihed. 

 

Ursuit Rapala isolations inderdragt X-tech
Model / str. Vejl. pris Tilbud
Ursuit X-light inderdragt str. L 2.599,- 2.499,- +
Ursuit X-light inderdragt str. M 2.599,- 2.499,- +
Ursuit X-light inderdragt str. S 2.599,- 2.499,- +
Ursuit X-light inderdragt str. XL 2.599,- 2.499,- +
Ursuit X-light inderdragt str. XS 2.599,- 2.499,- +
Ursuit X-light inderdragt str. XXL 2.599,- 2.499,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Ursuit