Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

16-04-2024 14:22:11

Daiwa Freams LT

 

 

 

 

Det nye Daiwa Freams LT er i en klasse for sig selv.

- Et af de absolut bedste hjul vi har set til prisen.

Hjulet er udstyret med et væld af de bedste teknologier fra Daiwa,alt imens hjulet har et prisskilt, hvor alle kan være med. Af teknologier kan bl.a. nævnes magseal, Twistbuster II, Tough Digigear, Air Rotor, Long Cast ABS og Air Bail.

 

Freams  med et helt nyt revideret design.

Mag forseglet olie gør ikke blot  rotationen jævnere,

den forsegler komponenterne fra grus og vand, mens LT-designet. 

 Bygningsdesignet er blevet fuldstændigt gennemgået med hensyn til volumen, tykkelse og udskæring. Light og Tough Freams har en ATD-træk til total kampstyring.

Funktioner:

ATD-dragteknologi

Lejer: 5 + 1

Carbon DS5 krop og polycarbonat DS4 Air Rotor

Aluminium spole

CrossWrap line lay

Ultralight one-piece skruesikkert lufthåndtag i aluminium

Specifikationer:

Vægt: 190 g

Teknologi:

ATD:

ATD'en har skiver, der er imprægneret med specialfedt til optimering af energiudbyttet. Dette usædvanligt højkvalitetsprodukt giver mere slipekraft i starten og giver en mere stabil og progressiv træk. Risikoen for at bryde ud på kampen holdes til et minimum, da ATD justerer sig til hver fase af kampen: arbejder hurtigere og mere progressivt i første omgang, men tilbyder et fastere hold for kraften i midterfasen. Det er denne adaptive funktion, der giver den sit automatiske navn.
Den buede profil og 15% vægtreduktion sammenlignet med standardrotorer giver optimal slidstyrke og eliminerer vibration takket være det sænket tyngdepunkt.

Zaion:

Nogle af Daiwas hjulkroppe og rotorer er fremstillet af Zaion, et eksklusivt højdensitetscarbon med anti-korrosionsegenskaber, der er både lettere og hårdere end magnesium.

Zaions ingeniører satte op til at bygge et materiale, der var så hårdt som metal, men så let som kulstof. Konventionel visdom indebærer, at en aluminiumspole tilbyder sejhed, mens polycarbonat er nødvendigt for at lave en lys krop og rotor.

ZAION er en fusion af disse to kvaliteter. Mens almindeligt kulstof er fremstillet af nylon 6 6 harpiks og carbonfibre ved 20%, kan ZAION prale af to gange carbonhydridens tæthed. Resultatet er et unikt materiale, der er så stærkt som magnesium. Et ZAION-legeme er 25% lettere end dets ækvivalent i magnesium og 50% lettere end aluminium!

Tough Digigear

Cross Wrap:

Denne teknologi krydser linjen rundt om spolen for optimeret aflæsning på støbningen. Dette er absolut nøglen til at forhindre tangles og linjespids.

Uendelig Anti Reverse:

Det nye Infinite Anti Reverse-system aktiveres med 4 gange mindre kraft end et klassisk system.

Mindre end 2g er nødvendig for at indgive Real Stopper-systemet, hvilket eliminerer enhver håndtagbevægelse, hvilket giver følsomhed til det næste niveau.

Silent Oscillation:

Den perfekte afstemning af kontaktpunkterne mellem helicoid og lige tænder skaber et energiudbytte tæt på 99% og lydløs rotation. Daiwa geartog giver overlegen svingning.

Luftskader:

Den hule Touch Air Bail er lavet af SUS303 stål og er 20% hårdere end en solid titanium bail af samme vægt og med en levetid 13 x længere.

Twist Buster II:

TB2 afhentningsvalsen er udviklet af Daiwa og præcisionsværktøj for at sikre optimal linielængde.

ABS II:

I modsætning til klassiske cylindriske spole designs er ABS spoler tilspidset for at begrænse risikoen for at blive smadret på støbningen. Desuden reducerer læben friktionen for at øge afstøbningsafstanden.

 

Model Størrelse Vejl. pris JoF pris
Daiwa Freams LT 1000 1.799,- 999,- +
Daiwa Freams LT 2500 1.799,- 999,- +
Daiwa Freams LT 3000 1.799,- 999,- +
Daiwa Freams LT 4000 1.799,- 999,- +
Daiwa Freams LT 5000 (Udsolgt) 1.799,- 999,- +
Daiwa Freams LT 2000 S 999,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Tilbehør

Klik på produktet for yderligere information

Shimano Kairiki 4 Briad 150m

Pris: 119,-