Jagt og Fiskerimagasinet 

UDSALG Fisk Fritid Jagt Info Søg

25-02-2020 16:16:31

Daiwa Certate 2016 - Tilbud

 

 

Det første du sikkert bemærker når du kigger på den nye 16 Certate er en solid følelse. Den maskineret legering af hjulhus samt Zaion Rotor er utrolig stærk og let. Præcision suppleret med Digigear 11 drev og Silent Oscillation, som giver blød, effektiv og kraftfuld indspinning. Kombiner Magsealed med Magsealed kuglelejer og du får det mest powerfulde hjul Daiwa nogensinde har sendt på markedet.

 

 

Den ultimative hjulteknologi - Magsealed, Magsealed kuglelejer, Magsealed Line Roller, ATD, Zaion, Airbail (etstykke konstruktion), Digigear II samt ny Air Rotor, alle Certate er inividuelt konstrueret og lavet med de bedst muligge materialer. Designet til den seriøse lystfisker. 2016 Certate sætter nye standarder for fremtidensspinnehjul og teknologi.

Den nye kollektion er designet til at dækkealle kategorier inden for agnfiskeri. Starter med den lille 1003 model til ultra let fiskeri, derefter PE venlige versioner og til slut powerfulde HD modeller med den unikke Monocoque krop.

 

Monocoque krop.

Styrke er ALT i større hjul, en solid base er det vigtigste komponet for alle hjul. Certate 2016 HD er med nyt design. Certate HD (Heavy Duty) 3500 + 4000 modellerne er designet til Offshore fiskeri samt hårdtfightende fisk. De skal være stærke og pålidelige. De originale HD modeller var super populære for 10 år tilbage, - Daiwa byder nu velkommen til HD modellerne på den nye Certate 2016 serie med fokus på krop og styrke.

Disse nye HD modeller vil give fiskere markant styrke med fremtidens fiskehjul.

 

Magsealed

Fra NASA har man lånt olie smørgelse teknologi , magnetisk olie , der kontrolleres af et magnetfelt, som danner en forsegling , der forhindrer vand indtrængen mellem hjul rotor og krop, som forhindrer vandet indtrængen i rotorleje og gearkasse. Resultatet er en bedre forsegling med mindre snoede friktioner end andre metoder for tætningen man bruger.

Zaion

Hjulkroppen og rotor er produceret i Zaion, som er et grafitprodukt , der giver lav egenvægt og overlegen styrke og minimal korrosion, hvilket er en kæmpe fordel for lystfiskere der bruger hjulet i salt eller brakvand.

 

Air Bail - hul bøjletilslag i rustfrit stål med større diameter, der er stærkere og lettere. Daiwa's ny Air Rotor ( Pat.P. ), er en rotor , der blev udviklet for at give en lav vægt med bedste performance og laveste egenvægt.

 

YouTube intro video

 

Et virkelig lækkert produkt til fornuftig pris og med lang holdbarhed.

 

Se alle modeller her, som kan bestilles fra Daiwa :-)

 

Line kapacitet str. CT2500: 200m 0,23mm line.

 

Line kapacitet str. CT3000: 200m 0,28mm line.

 

Model Størrelse Vejl JoF Tilbud
Daiwa Certate str. HG 4000 H 5,7:1 3.299,- 2.499,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Daiwa