Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

13-11-2020 13:39:24

Zpey Zalt Minitip Skydehoved

 

Vi har testet dette skydehoved og det er bestemt med blandt de bedste på markedet.

Zpey skriver selv:

"Zpey Zalt minitip linen er ganske enkelt et helt unik skydehoved, designet af nogle af Danmarks mest hardcore kystfiskere, med livslang erfaring på den danske kyst. Ene alene, med det formål at designe det ultimative skydehoved til fiskeri i Danmark, til de forhold vi danskere fisker mest under. 

Bølger og overfladevind, der giver bevægelse i vandet, er de ultimative forhold overalt langs kysten. Intermidiate- og hover liner har i mange år været det foretrukne valg for dedikerede kystfiskere, da disse linetyper kaster godt i hårdt vejr, samtidig med at de bryder bølger og overflade vind på en måde, der giver maksimal linekontrol og kontakt med fluen. 

 

Zpey Minitip skydehovedet er et nyudviklet skydehoved på 9,0 meter med en svagt synkende front på kun 1,8 meter (intermidiate). Skydehovedet forener hover- og intermediatelinernes fantastiske egenskaber og giver en unik fiskekontrol uden at føles tung, som hover- og intermidiate liner ofte vil have tendens til. Effekten opnås bl.a. ved, at den korte minitip-front kun synker svagt ned i vandet. Linen er desuden helt suveræn, når der fiskes med fuld speed på indtagningen af fluen, fordi den lille spids holder fluen nede i vandsøjlen – og fordi den helt unikke Zalt line tapering sender fluen let og ubesværet ud på lange distancer i alt slags vejr. 

Fiskes linen på dybere vand eller i hårdt vejr kan et intermidiate polyleader på 7 fod + 1,2 meter spids anbefales. Fiskes der på lavt vand eller sommerfiskeri højere i vandsøjlen anbefales et 9-12 fod fluo carbon forfang." 

 

Zpey Minitip findes i:

#6 - 14 gram

#7 - 16 gram

#8 - 18 gram

#9 - 20 gram

 

 

Produkt Klasse/Vægt Længde JoF Pris
Zpey Zalt Minitip Skydehoved #6/14g 9m 599,- +
Zpey Zalt Minitip Skydehoved #7/16g 9m 599,- +
Zpey Zalt Minitip Skydehoved #8/18g 9m 599,- +
Zpey Zalt Minitip Skydehoved #9/20g 9m 599,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Zpey