Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

27-06-2016 16:04:17

Daiwa Saltist LD 30 - 2 Gear


Inovative Daiwa er kommet frem på markedet med dette lille og utrolig stærke multihjul med 2 gear. Her er der tale om et højt gearet hjul på hele 6,3:1 og et lavt gear på 3,1:1. Dette har den forskel, at man hurtigt kan få hjulet noget ekstra line på hjulet i de situationer, hvor fisken bare følger med. Flere Surfcasting fiskere har allerede været meget begejstrede pga dens mange lækre detaljer, men dette hjul klarer nu også en stor helleflynder, sejlfisk el.lign.

Saltist 20 LD er monteret med leverdrag, hvilket giver et meget jævt bremsetryk. Håndtaget er dejlig overdimensioneret, så man virkelig kan tage fat under fighten med store fisk.
Hjulet er fræset ud af et stykke aluminium for største styrke. Kuglelejerne er selvfølgelig Daiwa's nyeste og mest saltvandsbestandige - for længst levetid!

Findes kun i str. 30 (NB! Afbillede hjul er str. 20 - str. 30 er bare lidt bredere) og hjulet er uden lineføre, så det har størst muligt friløb for kast eller drop under bla. "bulefiskeri" efter torsk.

Rummer ca. 300 meter 30kg fletline.


Daiwa Saltist LD 30 - 2 gear
Model / str. Vejl. Pris Tilbuds pris
Daiwa Saltist LD 30 - 2 gear - (Kun 1 stk. lager) 3.999,- 2.999,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Daiwa