Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

23-11-2023 20:27:10

Geoff Anderson WizWool Corespun Fingerless Glove

image.jpg

Beskrivelse af handske

Strikkede handsker skabt ved hjælp af en fantastisk teknologi, hvor der snurres merinofibre rundt om en kerne af elastisk basisfilament.
Dette sikrer de ønskede egenskaber fra kernefilamentet: styrke og elasticitet, samtidig med at de ønskede egenskaber fra den naturlige merino bibeholdes.

Lidt om Merinould

Merinould er kendt verden over for sin blødhed, åndbarhed og sine temperaturregulerende fordele. Derudover er merinould 100% naturligt, genanvendeligt og biologisk nedbrydeligt.
Alle disse fantastiske, naturlige egenskaber gør deres merinouldshandske yderst behagelige at have på.
Bløde, varme og meget strækbare. Håndfladen er belagt med gummi knopper som giver et solidt greb, også når det er vådt. Handskerne er svedtransporterende, så dine hænder forbliver varme og tørre.
Uldindholdet er på hele 86% super fin merinould, som er varmt, let og fugttransporterende. Deres uld absorberer og afgiver mere end 10 gange så meget fugt som syntetiske fibre. Det ideelle valg til fiskeri.
Ikke nok med at dine hænder forbliver varme, selv når de er våde, den elastiske corespun strikketeknik sikrer dig samtidig stor bevægelsesfrihed. Vores Merino fiber er temperaturregulerende og handskerne kan derfor bruges fra efterår til forår. Sidst men ikke mindst absorberer de ikke lugte.

Funktioner ved handsken

Høj åndbarhed.

Gummi knopper

Corespun®-teknologi

Ekstra langt håndled

Temperaturregulerende

Naturligt antibakterielt

86% Merinould

Designet i Danmark

Blaser Vintage Smock Anorak
Model Størrelse Før Pris Tilbud
Geoff Anderson Corespun Advanced Merino Gloves One size 199,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Geoff Anderson