Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

18-04-2023 16:14:41

GEOFF ANDERSON Merino – 18,5 MICRON TUBE

 

GEOFF ANDERSON MERINO – 18,5 MICRON TUBE  

Geoff Anderson 18,5 micron Tube i merinould er blandt de fineste, og letteste tubes på markedet. Selv om tuben er meget tynd, har den stadig en stor isoleringsevne og yder derfor en god varme – selv på kolde dage.

 

Tuben er meget anvendelig og ikke kun velegnet til vinterbrug. Merinouldens fantastsiske egenskaber til at regulere temperaturen gør, at tuben også er et opalgt valg på kølige dage forår og efterår eller hvis man har ondt i halsen.

 

18,5 micron Tube er 100% naturlig uld der er genanvendelig og biologisk nedbrydelig. Denne 18,5 mikron fine fiber absorberer fugt og genererer varme. Naturlig vandafvisende, antibakteriel og derved lugtfri. Woolmark® certificeret.

 

 

Generelt om Merino tilbehør

Vores nytænkte Merino materialer holder dig kølig, tør, frisk og behagelig - selv under krævende udendørsaktiviteter.

 

Nyd følelsen af uldens naturlige egenskaber og glæd dig over styrke og ydeevne fra de genanvendelige, syntetiske fibrer. Den fine balance mellem de tekniske fibre tillader overskydende fugt at fordampe fra huden og frigives i luften.

Fordi vores Merino materialer ikke indeholder kemikalier af nogen art, er ydelsen permanent. Den bliver ikke vasket ud over tid.

 

Kvalitetssikret med Woolmark®, Øko-Tex og ISO 9001-certifikationer. I serien finder du syv forskellige produkter fremstillet i tre forskellige materialer: Merino fleece, Merinould og Dri-release.

Model Pris Pris
GEOFF ANDERSON MERINO – 18,5 MICRON TUBE 169,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Geoff Anderson