Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

18-04-2023 16:06:06

Geoff Anderson Buff - Merino // Dri-release Tube

 

Merino // Dri-release Tube

 

 

 

Geoff Anderson Dri-release Tube har en unik blanding af genanvendelig polyester ​og naturlig ​m​erinould.​ Dri-release fremskynder fordampning og transporterer vand og sved ud på ydersiden af materialet. ​Materialet indeholder​ desuden ​FreshGuard®, ​der ​forhindrer bakteriedannelser​.

 

Ud over den fine afbalancering af uld og polyester har vi udviklet en vævning​ med luftkanaler og små, isolerende punkter​ – de​t​ giver dig en oplevelse af magisk komfort.

 

Geoff Anderson Dri-release Tube holder rigtig godt på varmen i kraft af de små luftkanaler. De samme luftkanaler gør dog også, at du let kan komme af med overskydende varme under et højt aktivitetsniveau.

 

 

Generelt om Merino tilbehør

Vores nytænkte Merino materialer holder dig kølig, tør, frisk og behagelig - selv under krævende udendørsaktiviteter.

 

Nyd følelsen af uldens naturlige egenskaber og glæd dig over styrke og ydeevne fra de genanvendelige, syntetiske fibrer. Den fine balance mellem de tekniske fibre tillader overskydende fugt at fordampe fra huden og frigives i luften.

Fordi vores Merino materialer ikke indeholder kemikalier af nogen art, er ydelsen permanent. Den bliver ikke vasket ud over tid.

 

Kvalitetssikret med Woolmark®, Øko-Tex og ISO 9001-certifikationer. I serien finder du syv forskellige produkter fremstillet i tre forskellige materialer: Merino fleece, Merinould og Dri-release.

model pris pris
Geoff Anderson Buff - Merino // Dri-release Tube 199,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Geoff Anderson