Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

08-01-2019 15:48:29

Geoff Anderson Technical Merino Uldhadsker Fingerløse

 

 

Lavet i en blød og varm kvalitet i fineste merinould som hjælper dig at holde varmen selv om de er våde.

En klassiker blandt fluefisker på kysten.

 

Ja, det ligner nærmest en almindelig arbejdshandske. Men tag ikke fejl. Vores TechnicalMerino uldhandsker er nemlig lavet i 96% superfin merino uld. Med andre ord: Varme, lette og fugttransporterende.

 

Vores uld absorberer og frigiver mere end ti gange så meget fugt, som syntetiske fibre og er derfor det ideele valg til fiskeri. Ikke alene forbliver dine hænder varme, selv når de er våde, du får også en fantastisk bevægelighed.

 

Vores TechnicalMerino fiber er temperatur-regulerende, og handskerne kan derfor bruges fra efterår til forår. I håndfladen er der gummi-dots, der sikrer dig et solidt greb om fiskestangen. Sidst men ikke mindst, så optager de ikke lugt.

 

Uldhandsker giver den optimale komfort og varme ved fiskevandet. Og det er mange ude-menneskers foretrukne materiale. Man skal dog være opmærksom på, at uld ændre facon, når det bliver vådt og tørt igen. Det er derfor ikke ualmindeligt, at pasformen ændre sig efter brugen, og at overskydende uldfibrer samler sig i små klumper.

 

Denne model er med hele fingre, men handskerne findes også i en fingerløse model.

 

 

Generelt om TechnicalMerino tilbehør

Vores nytænkte TechnicalMerino materialer holder dig kølig, tør, frisk og behagelig - selv under krævende udendørsaktiviteter.

 

Nyd følelsen af uldens naturlige egenskaber og glæd dig over styrke og ydeevne fra de genanvendelige, syntetiske fibrer. Den fine balance mellem de tekniske fibre tillader overskydende fugt at fordampe fra huden og frigives i luften.

Fordi vores TechnicalMerino materialer ikke indeholder kemikalier af nogen art, er ydelsen permanent. Den bliver ikke vasket ud over tid.

 

Kvalitetssikret med Woolmark®, Øko-Tex og ISO 9001-certifikationer. I serien finder du syv forskellige produkter fremstillet i tre forskellige materialer: Merino fleece, Merinould og Dri-release.

 

 

 

Model Str. Pris
GA Technical Merino Uld Handsker Fingerløse One Size 189,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Geoff Anderson