Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

18-04-2024 10:28:18

Härkila Deer Stalker Bino Strap / 2 Farver

Med Deer Stalker bino-strap’en har du endegyldigt styr på din håndkikkert, når du tager på jagt. Dens selesystem gør, at kikkerten ikke dingler rundt om halsen på dig, når du bevæger dig. En stor klap med lydløst magnetlukke beskytter kikkerten, når du ikke bruger den, og bino-strap’en kan indstilles til enten at indeholde en stor eller en mindre håndkikkert.

Du kan også afmontere selve kikkerttasken og bare bruge selesystemet til at holde kikkerten på plads på brystet. På hver side og i bunden af bino-strap’en er der Molle-stropper, så du enten kan fastgøre de to strækbare lommer, der følger med bino-strap’en, eller andre ting, der passer med Molle-systemet. På den måde kan du sætte en holder til din afstandsmåler, en forstøver til at bestemme vindretningen eller andet fast, så du har det ved hånden, sammen med din kikkert.

Bino-strap’en er lavet i blødt, meget lydsvagt tricotstof, og bag på den er der en rummelig lomme til din mobiltelefon, et mindre kort eller andet, samt bæltestropper. Det betyder, at du kan hægte selesystemet af og bære selve kikkerttasken i bæltet, hvis du ønsker det.

H:20cm, W:17cm

 

Specifikationer

- Justerbar, så den passer til forskellige kikkertstørrelser

- Skjult telefonlomme bagpå

- Inkluderer 2 aftagelige tilbehørsposer fastgjort med Molle-system

- 2-i-1

- Håndfri kikkertholder

 

Willow Green

Axis MSP®Forest

 

Härkila Silkeslips
Mærke Model Farve Pris
Härkila Deer Stalker Bino Strap / H:20cm W:17cm Willow Green 899,- +
Härkila Deer Stalker Camo Bino Strap / H:20cm W:17cm Axis MSP®Forest 899,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Härkila