Jagt og Fiskerimagasinet 

Outlet Fisk Fritid Jagt Info Søg

24-04-2013 17:04:12

Optimic Supergrade 10x42

I kraft af sine suveræne egenskaber er kikkerterne fra Optimic i dag meget respekteret blandt jægere.

Kikkerterne udmærker sig ved en fantastisk lystransmission, der giver kontrastfyldte billeder og naturlig gengivelse af farver, selv når det er mørkt.

Optimic bliver fremstillet i de bedste materialer, og kvaliteten i den håndværksmæssige forarbejdning garanterer dig en kikkert, du vil have glæde af i mange år. Alle Optimic kikkerter kommer med en livsvarig garanti mod produktionsfejl.

Ny og elegant kikkert fra Optimic. Kikkerten lever til fulde op til sit navn og yder en virkelig høj kvalitet i forhold til prisen.

Det lette og elegante ”open henge” design gør kikkerten virkelig let at håndtere, og samtidig har Optimic forsynet kikkerten med fuldt multicoatede BaK-4 linser for optimal lysgennemgang og randskarphed – og kikkerten er nitrogenfyldt og gummiarmeret.

Dette er virkelig en kikkert, der skal prøves. Leveres med hardbox og bærerem. Livsvarig garanti.

Kikkerten lever til fulde op til sit navn og yder en virkelig høj kvalitet i forhold til prisen. Det lette og elegante ”open henge” design gør kikkerten virkelig let at håndtere, og samtidig har Optimic forsynet kikkerten med fuldt multicoatede BaK-4 linser for optimal lysgennemgang og randskarphed og kikkerten er nitrogenfyldt og gummiarmeret.

Optimic Supergrade 10x42
Mærke Model Størrelse Pris
Optimic Supergrade 10x42 3.999,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk