Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

24-10-2023 11:33:46

Nám Ren +

 

 

Nyeste skud på stammen af de fantastiske fluestænger fra Nám, er REN+ serien.
Dette er fantastiske og utroligt veludførte stænger, med sans for detaljen. 

 

 

 

Ren + serien blev udviklet med behovet for en let stang med mere føling, men med saltvand og storvildtsfiskeri i ferskvand i tankerne. Ren teknologien blev implementeret for at have en stang, der er let i hånden, men har al den nødvendige kraft uden at miste følelsen med stangen.

Nám har udstyret denne stang med REC stripping guides og type III-anodisering på hjulholderen samt deres Delgado-kork, der er færdiggjort med en mørkeblå finish.

Kaste egenskaberne i disse REN+ er som skabt til det kystfluefiskeren søger. Uden at blinke med øjnene, kaster disse stænger utroligt langt, men med en fornemmelse af fuld kontrol over stangen og kastet. REN+ er ikke en typisk kaste-langt kystfluestang, for stængerne besidder utrolig skarp præcision og delikatesse, og dette kombineret med kraften til meget lange kast, gør at Nám har skabt en fluestang, som både håndterer store fluer og kraftig blæst, og samtidigt kan præsentere en lille flue på et langt forfang på blikstille dage. 

Som vi har set med alt hvad Nám har skabt, har de valgt ikke at gå på kompromis med kvaliteten af komponenterne i disse fluestænger. Derfor får du i REN+ stænger som er udstyret med de absolut bedste komponenter, som kan modså alt hvad du nogensinde måtte byde stangen.

Vi i butikken er meget imponerede over disse REN+ fluestænger, og vi er sikre på at du vil blive det samme.

Stangens komponenter:

Delgado kork er kendetegnende for alle Nám´s fluestænger, og den er bestemt i en klasse for sig. Delgado kork er en tyndere, men mere kompakt kork type end standard kork. Derfor er behovet for at fylde korken op med “spartel” (for at få en ens kork) ikke et behov med Delgado kork. Denne kork vil modstå mange års slid, og følingen fra klingen ned i hånden gennem korken er utrolig.

REC Cerecoil Stripping Guides er det ypperste inden for skydeøjer til saltvands fluefiskeri. Disse øjer er skabt ud fra de ekstremt robuste og hårdføre Recoil øjer som nærmest er umulige at ødelægge. Disse Titanium øjer er fleksible, hvilket betyder at øjet kan trykkes og bøjes helt ind til klingen, men vil altid gå tilbage til dens oprindelige position, uden at blive beskadiget.
Cerecoil øjernes helt store plus i bogen kontra Recoil øjer, er at disse øjer er med keramiske ringe, som gør at fluelinen løber lettere og glattere igennem øjerne, hvilket i sidste ende betyder længere og mere præcise kast.

Nám har til disse stænger fået produceret en custom Type 3 anodiseret aluminium hjulholder. Type 3 anodiseringen giver en overflade i aluminiumen som er ekstremt hård og ekstremt saltvandsbestandig. Derfor er denne hjulholder perfekt til det salte miljø.

Indbygget målebånd. Fra bunden af fightbutten og 60 cm op er der en blå bevikling. Midt i kaosset af håndteringen af en stor havørred på kysten, skal du nu ikke være i tvivl, om den er over eller under de 60 cm.

Klingen er Dark Blue og dette er utrolig flotte og lækre fluestænger.

Læs hvad Jimmy Kendra – Nám ambassadør, udtaler om denne stang:

”Til det danske kystfiskeri efter havørreder vil 590 være perfekt til de dage, hvor det ikke blæser meget og hvor fiskeriet med mindre fluer ofte kan være vejen til success, mens 690 vil være mit bud på en allround saltvands-stang, som kan bruges alle steder.
Til yderkysten hvor fiskeriet med de store fluer eller dage med meget vind, kan 790 være den rette stang – som sikrer dig, at du kan placere fluen hvor du ønsker”

Model Længde Klasse Vægt PRis
Nám Ren + 9' 6# 7.125,- +
Nám Ren + 9' 7# 7.125,- +
Nám Ren + (UDSOLGT) 9' 5# 7.125,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
NAM Rods