Jagt og Fiskerimagasinet 

Fiskeri Fritid Jagt Info Links Søg

21-07-2016 10:21:42

Fiskerejse til Havøysund (Norge) 9. - 16. September 2016! UDSOLGT

Vi gentager succésen fra sidste tur, og inviterer på endnu en omgang nordisk Big Game fiskeri efter helleflynder !
Erik med 125 cm helleflynder fra August '14.

UDSOLGT
Grundet et afbud har vi til September 1 plads ledig. Vi skal i år bo helt ned til bådene og vandet, og vi bliver et hold på 6 personer i 2 både = god plads i bådene. Denne sidste plads vil blive solgt efter først til mølle princippet, så skynd dig at hoppe på hvis du har en drøm om fiskeriet efter de lunefulde og bomstærke helleflyndere!

2015 turen bød på 41 Helleflyndere i blandede størrelser. Vores 3 topfisk var alle i 30-40 kilis klassen. Desuden stiftede vi kortere bekendtskab med fisk i langt større dimensioner.
Desuden havde vi et fantastisk fiskeri efter rødspætter.2014 turen bød på 30 helleflyndere til vores ene båd op til 143 cm (ca. 45-47 kg.).

De er ud af 96 helleflyndere fordelt på campens 5 både i den uge vi var afsted. Den bedste fiskedag havde vi 10 flyndere i båden! Herudover fangede vi mængder af torsk op til 9 kg, og havde et sjovt fiskeri med det lette grej efter sej op til 7 kg. Yderligere bød turen på Kuller, Havkat, Rødfisk, Langer og Brosmer. Vi var heldige med vejret og fiskede alle dage!

Tøv ikke med at kontakte os, for yderligere spørgsmål eller tilmelding!


Christian Hedegaard med Rødfisk op til 4,5 kg. I området er der fanget eksemplarer på over 8 kg. !!!


Jan Weber med sin drømmeflynder på 143 cm fra August '14 turen.

Tag med Jagt & Fiskerimagasinet til Havøysund i Nordnorge, og oplev et fantastisk sommerfiskeri efter store helleflyndere, torsk, sej, rødfisk, havkat mm. under midnatsolen. Vi rejser med Norway Guide Fishing, og vi bor i rigtig fine ferielejligheder lige ned til havnen, - så det er nemt at komme ud at fiske hver dag!

Fiskeriet er normalt på denne årstid rigtig godt og meget varieret, og der kan fiskes efter mange forskellige arter, alt efter temperament og vejrforhold. På denne årstid fokuserer vi primært på fiskeri med jigs og agnfisk efter helleflynder. Havøysund er kendt som et område med virkelig mange helleflyndere tæt på campen! Man kan med rigtig god grund sagtens sætte forventningerne op til at fange sin første helleflynder på denne tur, men som med alt andet fiskeri spiller held, dygtighed og selvfølgelig vejret en stor rolle. På vores sensommertur i 2013 oplevede vi således at fange 35 helleflyndere på én båd på en uges fiskeri op til 180 cm og ca. 90 kg.! Omkring 85 flyndere blev der på fiskecampens 5 både ialt fanget i den samme uge - dvs. det var en af de bedre uger i forhold til gennemsnittet - men stadig rigtig mange flotte fisk!
Bådene – de sikreste og bedste:
Norway Guide Fishing prioriterer søsikkerheden virkelig højt. Meget er investeret for at gøre båd og motor til det sikreste og bedste du kan leje i Norge. Det er en påstand, som forpligter – men de lever op til det! Vi sejler selv bådene, men der er 2-3 guider tilknyttet fiskecampen deroppe, som man kan få med ud 1-2 dage U/B.

Vi fisker af hold på 3-5 mand per båd. Bådene er af typen ”Arronet”, som er store og meget rummelige 23,5 fods (7,3m) aluminiums både forsynet med 135 hk Honda 4 takts motore. Bådene er desuden udstyret med det bedste indenfor udstyr og elektronik (12 tommers plotter/ekkolod/radar, VHF-radio samt GPS-tracker med nødkald).

Guiden holder kontakt med bådene omkring søsikkerhed og fiskeriet. Ingen sejler alene, og vi følges tit rundt til de gode pladser. Dvs. vi planlægger fiskehold hjemmefra, så der er sejllads-kyndige med ud i alle både.Claudines Gjestehuse
:
Vi bor i ”Claudines Gjestehuse” hus, som ligger meget centralt i den lille by Havøysund – lige ud til havnen med udsigt over havn, by og fjeld. En virkelig perle når der skal fiskes.

Bådene, indendørs renserum, fryserum og tørreplads til beklædning ligger på kajen ved huset, så det bliver ikke nemmere!

Supermarkedet, hotellet med pub, restaurant, banken, cafeen/grillen og benzinstationen ligger alt sammen indenfor 200m. Der er 4 hyggelige lejligheder (huse), hvor man bor 2 mand per dobbeltværelse. Der er tilknyttet 2-3 dobbeltværelser pr. lejhlighed / hus. Og normalt er hver lejlighed tilknyttet én pr. båd. Dvs. hver lejlighed er på ca. 90 m2, og her er masser af plads til at lave god mad, slappe af og måske invitere et andet bådhold på middag.


Lejlighederne:
De er indrettet med 2-3 soverum, stue, køkken (med opvaskemaskine, microovn mm.), toilet med dusch, og stue med trådløst internet, computer, TV/DVD mm.

Det er faktisk også muligt at lave andet end at fiske ved Havøysund, selv om det er hovedformålet ved vores tur :-) Eventuelle interesserede kan besøge Nordkap, Nordeuropas største fuglefjeld, festaften på hotellet / restaurant Artic Wiev 500 m. over havet / kæmpekrabbe- eller rensdyrmiddag / biludflugt eller måske bare tage en hviledag.

Vi formidler denne uges fiskeri gennem Norway Guidefishing, vi har dog vores egen danske rejseleder med hele vejen fra Danmark, så der er 100% styr på flyrejserne samt Christian sørger for nogle hyggelige aftener deroppe - betaling, rejsegaranti og produktet er via Norway Guidefishing.

Helleflynder på 112 cm fanget på kastejig, August 2014.

Tilmelding foregår til Christian Hedegaard i butikken, eller via mail (ell. nedenstående bestilling / Kurv.)

Efter tilmelding vil der blive tilsendt information om rejsen, samt bankoplysninger til overførsel af depositum (2100,-) eller hele turens beløb. Vi vil samle et så stort hold som muligt, men der er begrænsede pladser - så først til mølle er gældende!Vi tager gerne imod hold, og skal nok få det til at gå op i forhold til pladser i bådene. Dette er dog også en god mulighed for at tilmelde sig på egen hånd, da man vil blive guidet af turleder Christian Hedegaard, der også vil sætte en aften inden afrejse af, til yderligere information om grej, fiskemetoder mm.

Jakob med Rødspætte på 4,2 kg. fra September 2013.Rejsens pris inkluderer følgende:

Rejsens pris inkluderer ikke:
Fiskerejse Norge: Havøysund 25. August - 1. September 2015
Fiskerejse J&F Pris
Fiskerejse Norge: Havøysund 9. - 16. September 2016 incl bådleje + ophold + transfer - ex. fly


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Aktiviteter