Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

02-12-2019 09:32:40

Garmin Tactix Charlie

Premium GPS-ur med taktisk funktionalitet

1,2" display med høj opløsning, der kan aflæses i sollys, med buet safirglas. Skift mellem dagtimer og kompatibilitet med nattesynsbriller

Forudindlæst TopoActive Europakort samt detaljeret navigation med rutevejledning

Det robuste design omfatter en sort diamantlignende carbon (DLC) titaniumrem, bagkasse i sort titanium og knapper i rustfrit stål – plus overvågning ved hjælp af indbygget Elevate™ håndledsbaseret pulsmåling

Taktiske funktioner omfatter Jumpmaster-app, waypoint-projicering, dobbelt GPS-positionsformat med mere

De indbyggede navigationssensorer omfatter GPS og GLONASS samt treakset kompas, barometer, højdemåler og gyroskop

Op til 12 dages batterilevetid2 i smartwatch-tilstand, op til 20 timer i GPS-tilstand og op til 35 timer i UltraTrac™ batterisparetilstand

tactix Charlie kombinerer specifikke taktiske funktioner med smarte funktioner til træning og outdoornavigation. Det er uret, du vil have på i krævende situationer – fra felten til kommandocentralen. Det ultrarobuste, sorte ur indeholder detaljeret TopoActive Europakort i farve, håndledsbaseret pulsmåling, træningsdata, kompatibiltet med nattesynsbriller og meget mere. Den diamantlignende carbon (DLC) titaniumurkrans maksimerer modstandsdygtighed over for slid og tæring.

Kortlæg vejen

Uanset om du er til træningsmanøvrer eller bare ude på en løbetur, hjælper tactix Charlies indbyggede kort og navigationsfunktioner dig med at være orienteret og på rette kurs. TopoActive Europa-kortlægning i fuldfarve leveres med kortdata, der er optimeret til hurtig navigation og sporing. GPS- og GLONASS-satellitmodtagelse gør det muligt at spore din aktivitet i mere udfordrende omgivelser end med GPS alene. Derudover kan du bruge dit ur til at oprette og følge baner og markere positioner for eksempelvis lejrplads, køretøj, kontrolpunkter eller andre interessepunkter.

Naviger outdoor

Ud over kortbaseret vejledning indeholder tactix Charlie også ABC-sensorer (højdemåler, barometer og kompas) til at guide dig på eller uden for den slagne vej. Den indbyggede højdemåler giver højdedata til nøjagtig registrering af stigning og nedstigning for aktiviteter som eksempelvis trekking, mens det hældningskompenserede treaksede elektroniske kompas holder kursen for dig – uanset om du bevæger dig eller ej.

Indbyggede taktiske funktioner

Urets taktiske funktioner omfatter Jumpmaster-app, projicerede waypoints og en dataside over dobbelte GPS-positionsformater, som understøtter visning af MGRS, grader/minutter/sekunder med mere.

Overvåg præstation, træning og restitution

tactix Charlie giver avanceret overvågning af præstation i forbindelse med seriøs fysisk træning og fitness-aktiviteter. Træningsstatus er et nyt værktøj, der automatisk evaluerer din nylige træningshistorik og præstationsindikatorer, og giver dig besked om, du træner produktivt, optimalt, eller om du overanstrenger dig. Den nye måling af anaerob træningseffekt giver indsigt i en vigtig træningsdimension, som fortæller dig, hvordan din træning forbedrer din evne til at flytte grænserne. Du kan endda se din samlede træningsbelastning, som måler din træning i de seneste syv dage og sammenligner den med dit optimale form-interval og din træningshistorik. Som ekstra motivation kan du downloade avancerede træninger og træningsplaner fra Garmin Connect™.

Håndledsbaseret pulsmåling

På dit håndled kan du med Elevate™ håndledsbaseret pulsteknologi1overvåge dine pulsdata uden at bære en brystrem. Ud over at tælle skridt og overvåge din søvn bruger uret din puls til at oplyse om forbrændte kalorier og udregne intensiteten af dine træningsaktiviteter. Det måler også din pulsvariation til at beregne en stress-score, der kan medvirke til at vurdere, hvilket aktivitetsniveau din krop er klar til.

Hold smart-forbindelsen

tactix Charlie understøtter smart-notifikationer2, når den er parret med en kompatibel enhed. Modtag e-mails, sms'er og notifikationer direkte på dit ur – uanset om du er på ruten, i felten eller bare væk fra dit skrivebord. Andre tilsluttede funktioner omfatter automatiske overførsler til vores Garmin Connect online-træningsfællesskab, livetracking, GroupTrack3 og deling på de sociale medier gennem vores gratis Garmin Connect og Garmin Connect™ Mobile app.

Førsteklasses materialer og robust design

Det sorte, antirefleksbehandlede tactix Charlie er designet af førsteklasses materialer til robust brug. Urets lette titaniumurkrans har en diamantlignende carbon (DLC)-overflade og knapper i rustfrit stål, der giver maksimal beskyttelse mod slid og tæring. Uret har et ridsefast buet safirglas og et klart Garmin Chroma Display™ i fuldfarve med høj opløsning og brugeraktiveret "night vision mode", hvilket reducerer baggrundsbelysningens indstillinger til et niveau, der ikke forstyrrer brug af nattesynsbriller. Uret har vandtæthedsklassifikation 10 ATM (ned til 100 meter), og det leveres med en vejrbestandig sort silikonerem. Der findes desuden et bredt udvalg af QuickFit®tilbehørsremme i kvalitetslæder, metal eller silikone, som gør det nemt at vælge rem efter behov.

Brugertilpassede apps, urskiver med mere

Du kan tilpasse tactix Charlie med gratis downloads fra vores Connect IQ™ Store. Udskift din urskive, tilføj datafelter eller få apps og widgets, der giver overskuelige oplysninger.

Garmin samarbejder løbende med førende virksomheder og udviklere, der føjer endnu mere værdi til din tactix Charlie. Navne som Strava, AccuWeather og mange andre tilbyder apps og forbedringer, som du kan bruge til at skræddersy dit ur, så det passer til din livsstil på flere måder end nogensinde før.

Løbeeffekt

Tilføj effektdata på din træning ved at downloade vores Running Power app fra Connect IQ Store på dit kompatible ur. Running Power app, som er udviklet af Garmin Labs, lader dig udnytte træningsdata såsom tempo, op/ned-svingninger og selv lokale vindforhold for at måle den kraft, du rammer jorden med, når du løber. Når du ved, hvor meget effekt du bruger fra minut til minut og km til km, er du bedre i stand til at spare på kræfterne, så du ikke bliver for hurtigt udmattet. Den bedste nyhed? Hvis du allerede ejer de rigtige Garmin-enheder, er det gratis at tilføje effekt til dit løb. Alt du behøver er tactix Charlie og ét af disse tre typer tilbehør: HRM-Run™-pulsmåler, HRM-Tri™-pulsmåler eller Running Dynamics Pod. Læs mere

 

Garmin Tactix Charlie ur / Smart Watch
Vare: Vejl: Pris:
Garmin Tactix Charlie ur - Sort (010-02085-00) 6.299,- 5.499,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Garmin

Tilbehør

Klik på produktet for yderligere information

Garmin Instinct - Restsalg - FEB. UDSALG

Før: 2.399,-  Nu: 1.499,-
Garmin Quatix 5 - Restsalg

Før: 4.199,-  Nu: 2.499,-
Garmin Quatix 5 Sapphire

Før: 6.299,-  Nu: 3.999,-
Garmin Tactix Charlie

Før: 6.299,-  Nu: 5.499,-