Jagt og Fiskerimagasinet 

Outlet Fisk Fritid Jagt Info Søg

14-12-2015 23:46:54

Savage Gear Woody Jerkbaitsæt

Vi har ryddet op på vores lager og sammensat et robust, stærkt og let jerkbaitsæt med en tidlige topmodel jerkbaitstang fra Savage Gear; model Woody.


Savage Gear Woody 6'9'' 250g. 1pc.

Stangen er produceret i en super let kulfiber med stor overskud, meget lav egenvægt, luksus keramiske øjer, luksus korkhåndtag, japansk Fuji luksus hjulholder mm.

En banebrydende jerkbait fiskestang da den ramte markedet første gang, som som både kaster rigtig langt, vejer absolut intet og virkelig kan tage pusten fra de store fisk!

Vi har selv testet disse fede stænger efter de store gedder herhjemme og stortorsk i bla. Norge - vi ER blevet overbevidst om, at dette er en af de lækreste klinger, du får for pengene i denne prisklasse!

Woody er stangen, som sparker som en hest og får dine jerkbaitagn til at flyve rigtig, rigtig langt derudaf. På trods af et meget tykt håndtag, så vejer klingen absolut ingenting, og på trods af den store kastevægt, da håndterer de faktisk også mindre jerkbaits ned til 30-40gr.

Denne model er på lager i 6'9'' op til 250gr. (stangen er udelt og leveres i smart itui med velcrobånd, så hjulet kan side fastmonteret, selv om stangen er pakket ned.

(Det er en stiv stang, som er meget nem at få dine agn til at arbejde med).


Vi har sammensat den lækre jerkbaitstang med det nyeste ABU Black Max gen. 2 "Low-profile" multihjul.

ABU Black Max

Præcisions skårne gear, Nikkel nitrid behandlet linefører, ventileret spole, Magtrax centrifugal bremse og Micro klik fightbremse med Power disk bremse skiver.

  • Kuglelejer: 4+ 1 IAR bagstop leje.
  • Gearing: 6,2:1
  • Linekapacitet: 145meter 0,30mm
  • Vægt: 225gr.
  • Lineindvinding: 70cm pr. omgang.

Forkæl dem selv med et luksus jerkbaitfiskesæt, som De ikke vil fortryde.


Savage Gear Woody Jerkbaitsæt
Model / str. Vejl. Pris JoF pris
Savage Gear Woody Jerkbaitsæt incl 6'9'' 250g. 1pc. + ABU Amb. Black Max lowprofile Lefthand 2.498,- 1.199,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Savage Gear