Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

30-05-2024 13:00:03

Savage Gear Woody 6'9'' 250g. - Restsalg

 

Savage Gear Woody 6'9'' 250g. 1pc.

OBS! Kan ikke sendes

Stangen er produceret i en super let kulfiber med stor overskud, meget lav egenvægt, luksus keramiske øjer, luksus korkhåndtag, japansk Fuji luksus hjulholder mm.

 

En banebrydende jerkbait fiskestang da den ramte markedet første gang, som som både kaster rigtig langt, vejer absolut intet og virkelig kan tage pusten fra de store fisk!

Vi har selv testet disse fede stænger efter de store gedder herhjemme, men det er desuden også en virkelig overlegen og let stang til fiskeri efter stortorsk & Sej i bla. Norge - vi ER blevet overbevidst om, at dette er en af de lækreste klinger, du får for pengene i denne prisklasse!

 

 

 

Woody er stangen, som sparker som en hest og får dine jerkbaitagn, softbaits eller kastepirke til at flyve rigtig, rigtig langt derudaf eller tager pusten fra de store sej og torsk under speedjigging eller traditionelt pirkefiskeri, uden at du selv bliver træt i armene, da egenvægten er minimal.

 

På trods af et meget tykt håndtag, så vejer klingen absolut "ingenting", og på trods af den store kastevægt, da håndterer stangen faktisk også mindre baits ned til 30-50gr.

Denne model er på lager i 6'9'' op til 250gr. (stangen er udelt og leveres i smart itui med velcrobånd, så hjulet kan side fastmonteret, selv om stangen er pakket ned.


(Det er en stiv stang, som gerne håndterer pirke på op til 500g. vertikalt).

 

 

Savagear Woody/Woody Light jerkbaitstænger
Model Længde / Kastevægt Vejl. Pris Tilbuds pris
Savagear Woody 6'9'' op til 250gr. 1pc. udelt KAN IKKE SENDES MED POST - Kun 1 stk 1.799,- 599,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Savage Gear

Tilbehør

Klik på produktet for yderligere information

ABU Ambassadeur Black Max LH

Før: 799,-  Nu: 399,-