Jagt og Fiskerimagasinet 

Fiskeri Fritid Jagt Info Links Søg

23-10-2015 21:30:22

Gratis Streetfishing i søerne i København 24. Oktober 2015 kl. 08.30-15.00 - FULDT BOOKETSå har du chancen for at deltage i Jagt & Fiskerimagasinets årlige & gratis Streetfishing fiskedag:

Lørdag d. 24 Oktober 2015 kl. 09.00-15.00 efter gedde & aborre.

Streetfishing i søerne i hjertet af København!

Fiskeriet i søerne er normalt lukket for fiskeri, men store udsætninger af rovfisk gennem en årrække, betyder at fiskeriet er RIGTIG godt herinde efter søernes predatore, og det kommer ALLE interesserede lystfiskere til gode denne lørdag, hvor vi har fået åbnet op for fiskeri i alle 5 søer!!! :-)


Streetfishing Trenden er voksende i hele Europa, og det handler i ALT sin enkelthed om, at man udnytter byens resourcer. Typisk er der fokus på kortere ture med relativt let og mobilt fiskegrej, så man kan bevæge sig naturligt rundt og stresse af med en kort fisketur ved de forskellige søer. I andre lande fisker mange tit i feks. sin frokostpause eller måske et par timer efter arbejde, istedet for at løbe en tur i skoven eller gå til sport. Hvorfor ikke udnytte, at vi i midten af København har nogle virkelig gode fiskesøer, som kan komme til glæde og gavn for alle, hvis der dyrkes et bæredygtigt fiskeri med Catch & Release.


Vi har desuden både fået Mads Grosell fra Savage Gear & Test-teamet fra Illex, Gunki samt Pezon & Michel til at komme og deltage i arrangementet, som vil demonstrere flere af deres nye hotte predator endeagn og viser flere af deres lækre stænger mm frem. Det vil desuden være muligt at testfiske og prøve noget af deres sortiment af selv ved vandet, som jo ikke normalt er muligt.
Flere fra Test Teamet fra Illex, Gunki & Pezon & Michel vil demonstrere grej ved søerne :-)Promotor & Savage Gear designer: Mads Grosel vil komme og vise grej frem.


Alle interesserede er velkommen & arrangementet er Gratis, - vi anbefaler dog at booke sig til ved at sende os en mail med navn, adresse og tlf. nr, kigge forbi vores forretning eller ringe til os med oplysningerne. Herved er man garanteret plads derinde ved søerne, og man slipper for at vente til andre er færdige med at fiske, hvis der er for stor tilmelding.

Man er også velkommen til bare at møde op på dagen, men her kan der forekomme ventetid!

Mødested:

Vi vil have et bord / en stand stående ved den Nordlige Skt. Jørgens sø ved Kampmansgade fra kl. 08.30 (v. Start), hvor der også uddeles obligatorisk fiskekort (Gratis).Herefter vil der være Gratis fiskeri indtil kl. 15.00

Vi har fået lov at fiske i alle 5 søer! Dvs. både den sydlige og nordlige Skt Jørgens sø, Peblinge sø samt sydlige & Nordlige Sortedams søerne indtil kl. 15.00.
Kl. 15.15 er der lodtrækning på det udleverede fiskekort ved vores stand af fine Sponsor præmier.
Der dyrkes Kun Catch & Release fiskeri hele dagen, - dvs. ALLE fisk SKAL afkroges og Genudsættes nænsomt igen. Ønsker man at veje, måle og fotografere fisken inden genudsætningen, så er dette naturligvis i orden, hvis det foregår på fiskenes præmisser - dvs i vandkanten eller på en afkrogningsmåtte (IKKE oppe på grusstierne!).

Medbring meget gerne dit eget fiskegrej til brug på dagen. Har du ikke fiskegrej, så har vi i Jagt & Fiskerimagasinet sammensat en helt masse RIGTIG gode tilbud til lige netop denne type fiskeri.Husk desuden at medbringe gedde og aborre woblere, blink, spinnere, jerkbait eller softbaits + afkrogsningsudstyr til fiskene.

Der vil være mulighed for at afprøve grej fra flere grossister, men der er ikke tale om udlån hele dagen.

Vi vil have lidt ekstra grej med ved søen på vores stand, som kan købes kontant mellem 08.30-15.00

Tilmeldingen foregår i Jagt & Fiskerimagasinet, via mail: mail@jof.dk (navn, adrese + tlf. nr. ATT. Streetfishing) eller mød op ved den Nordlige Skt. Jørgens sø fra kl. 08.30.


Husk praktisk tøj og at vi skal tage hensyn til alle løbere og andre gæster ved søerne denne dag.

Mange af nyhederne fra Savage Gear, Gunki, Illex, Westin mm. kan naturligvis købes i Jagt & Fiskerimagasinet efterfølgende til en god pris. Det er desuden en oplagt & god mulighed for at prøve stænger & lign. af inden et evt. køb.

Der vil være mulighed for at afprøve mange spændende stænger & agn :-)


Arrangementet er gratis og alle er velkommen!

Vi starter her ved Kampmansgade (den nordlige Skt. Jørgens sø, hvor der udleveres "Fiskekort")

REGLER:

ALT fiskeri er på eget ansvar!

* Der må kun fiskes med 1 stang pr. pers.

* Der må Kun fiskes med kunstagn (intetr fiskeri med naturlig agn, forfodring eller medefiskeri)

* Kun Catch & Release fiskeri - behandel fiskene nænsomt & ordentligt!

* Intet fiskeri fra flydering

* Der må gerne bruges gummistøvler og waders og fiskes i vandet - fiskeriet skal dog foregå helt brednært!

* Kun Fiskeri med gyldigt fiskekort (som udleveres fra 08.30) + husk også lovpligtigt stats fisketegn hvis i er mellem 18-65 år!

* Respekter hinanden & efterlad ikke liner, kroge eller affald ved eller i vandet!

* Ta gerne foto's og DEL på Jagt & Fiskerimagasinets FB side :-)

* Ingen præmier for største fisk, dog er der mange flotte lodtrækningspræmier kl. 15.15 på fiskekortet ved JoF's stand.

* Er man tilmeldt arrangementet, så kan man sagtens møde op senere end kl. 08.30 og hente sit fiskekort - VENLIGST medbring udprintet bekræftigelse eller fremvis den pr smartphone ved afhentning af billetterne :-) TAK

K & B!

Tilladelse givet af Københavns kommune & Københavns Politi: Bookingnr: KK034432


Gordon P. Henriksen omtaler Streetfishing i Lorry

NB! Begrænsede ANTAL PLADSER!

mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Aktiviteter