Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

16-10-2019 14:51:25

Geoff Anderson Wizwool 210 Buks

 

Intro

At være varm og have det behageligt er vigtigt. Derfor introducerer vi vores "kropskortlægning". Vi har undersøgt, hvordan kroppen fungerer, når du kaster og / eller træner generelt, og hvad de forskellige dele af kroppen har brug for. Baseret på vores fund, har vi udviklet WizWool 210 med to stof, som fungerer sammen, og er skræddersyet til udendørs aktiviteter. 

WizWool 210s formål er at forbedre komforten ved at transportere fugt væk fra huden og samtidigt give en let isolering. Du kan altså holde dig varm ved at bruge WizWool under et 2. lag eller bruge WizWool som 1 lag.

 

WizWool 210 er super blød, åndbar og lugtreducerende. Udover det så er det er WizWool 210 fremstillet med merino uldtøj, som giver et meget holdbart syntetisk ydre.

Et funktionelt baselag lavet med de sundeste fibre, der giver en mildere hudkontakt og giver mulighed for en unik sved- og varmetransport.

Den flade sømkonstruktion reducerer irritation, når der bliver brugt et lag udover WizWool 210, og giver dermed en behagelig følelse.

 

Stof

WizWool 210 indeholder 2 slags stof:

 

1.Polartec® Powergrid stof:

En geometrisk konstruktion til at generere målrettede berøringspunkter med et patenteret bi-komponent design.

Dette betyder at overfalden absorberer sveddamp og overfører den til ydersiden, for en effektiv fordampning.

Derudover skaber netdesignet også friluftskanaler, der forbedrer åndbarheden gevaldigt.

 

2. "SportWool" hybridstof. Fremstillet af den danske stofleverandør Thygesen & Birk. En af de få producenter, der udvikler "Sportwool". Et unikt og individuelt produkt på basis af "The Woolmark Company" og deres "Sportwool Trademark". Sportwoolen leverer en overraskende blød tæt-på-hud-følelse. "Sportwool" leverer en afbalanceret isolering. Lugtbestandig, holdbar og holder på varmen, når den er våd. Det strækbare stof vil klemme til kroppen og overføre fugt ud, mens det forbedrer holdbarheden og modstandsdygtigheden.

 

Brug

Dette utroligt luksuriøse undertøj absorberer fugt, trækker det til den ydre overflade og distribuerer det til hurtig fordampning. WizWool er et "must have" og produktet vil bestemt holde dig behagelig, og varm på trods af vejret.

Geoff Anderson Wizwool 210 Buks
Model Størrelse Pris
Geoff Anderson Wizwool 210 Buks S 999,- +
Geoff Anderson Wizwool 210 Buks M 999,- +
Geoff Anderson Wizwool 210 Buks L 999,- +
Geoff Anderson Wizwool 210 Buks XL 999,- +
Geoff Anderson Wizwool 210 Buks XXL 999,- +
Geoff Anderson Wizwool 210 Buks XXXL 999,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Geoff Anderson