Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

19-03-2024 12:22:15

Ghost SupraCruz V2 Sideparavane Str. M

”Det perfekte paravaneflåd” (Fisk og Fri -nr 1, 2015)

Efter flere års udvikling er vi stolte af at præsentere Ghost SupraCruz som de første på det Danske marked her i sommeren 2015!

En virkelig High-End sideparavane, som er bygget til at være den beste paravane på markedet til trolling i høj fart, til store bølger, til brug til store agn samt til brug for langt line efterslæb!

Til forskel fra Ghost tidligere (LSP) paravane, så er SupraCruz meget letfiskende og uproblematisk selv i rigtig hårdt vejr og den trækker Rigtig godt ud til siden og skøjter højt på bølgerne med super skarpe sving, selv om der er bølger på vandet. Dette er naturligvis en egenskab, som er meget vigtig, hvis man ønsker at dreje rundt med sin båd, og man ønsker at vende tilbage til et hotspot.

SupraCruz er desuden ikke så træls at have sidende foran på linen under fighten med en god fisk pga. dens opbygning, gode opdrift og minimale vandmodstand.

 

 

 

SupraCruz er produceret i polycarbonat klar plast og dette materiale giver den både lethed og styrke. Den nye patenterede fjedrende vinge er produceret specielt med henblik til Supracruz, som giver et godt udtræk, men samtidig tåler den virkelig at blive brugt og den går ikke i stykker af at få "tæsk" i tasken eller i båden. Vinge-ophænget er indkapslet i RTV-silikone.

 

 

 

Paravanen er strømlinet i design og form og har den har fået fastmonteret pulverlakeret styrefinne-vægt i bunden, så den spiler bedre end aldrig før og det giver stabilitet, så den ikke vælter.

Der er tænkt på alle detaljer og SupraCruz er blevet optimeret mange gange før det endelige resultat er nået mht. udformningen, holdbarhed, lav vægt, funktionalitet og længste udtræk.

SupraCruz er monteret med Scotty® Power Mini Grip Plus lineklemme samt Berkley® Easy Clip™ hægte for hurtig af og påmontering - selv i koldt vejr!

 

 

SupraCruz findes i Fluogul & Fluorød, som desuden har fået en UV-bestandig gummicoating, hvilket giver denne paravane absolut førstepladsen for bedste synlighed blandt alle paravaner på markedet!

 

 

SupraCruz findes i to størelser: Small og Medium.

 

Mediumstørelsen er det oplagte valg til brug til traditionelt lakse trollingfiskeri og geddetrolling med STORE agn.

Medium paravanens høje bæreevne og trækstyrke gør, at den kan bære langt over 100g. vægt, eller der let kan anvendes feks. en Flasher herefter, og den stadig har rigtig godt udtræk.

 

Small paravanen anbefales til brug til ørredtrolling, sandart, makrel aborre mm.

 

 

 

 

Ghost SupraCruz sideparavane
Model / str. JoF pris
1 sæt Ghost SupraCruz™ sideparavane sæt: str M - Farve: Fluogul styrbord+Fluorød bagbord 499,- +
3 sæt (3xH+3xV) Ghost SupraCruz™ sideparavane sæt: str M - Farve: Fluogul styrbord+Fluorød bagbord 1.449,- +
3 sæt (3xH+3xV) Ghost SupraCruz™ sideparavane sæt: str M - Farve: Fluorød styrbord+Fluorød bagbord 1.449,- +
Ghost SupraCruz™ sideparavane: str M - Farve: Fluogul styrbord 349,- +
Ghost SupraCruz™ sideparavane: str M - Farve: Fluorød bagbord 349,- +
Ghost SupraCruz™ sideparavane sæt: str M - Farve: Fluorød bagbord + Fluorød styrbord sæt 499,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Ghost Trolling

Tilbehør

Klik på produktet for yderligere information

Black Beast & White Goat Sideplaner - LMP

Før: 498,-  Nu fra: 449,-
Ghost Catch N ́ Release Universal stop / glide-clips til bly

Før: 149,-  Nu: 119,-
Rapala Planerboard klemmer

From: 39,-