Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

20-09-2017 16:37:45

Sardamatic Battle stangholder BIG-GAMEGenial kombi Battle stangholder til Big Game fiskeri efter tun, sværdfisk, marlin mm. fra Italienske Sardamatic. Basen kan integreres i bådsiden og stangholderen kan både rotere og bevæges op og ned når fisken skal fightes.


Stangholderen og basen er håndsvejset og den er produceret i Heavy Duty syrefast rustfrit stål - så fisken kan fightes direkte fra denne. Her er tale om en VIRKELIG sværvægter inden for stangholdere til bådfiskeriet efter de havets største kæmper.


Stangholderen kan bevæges op og ned og den kan roteres i den smarte rustfri base, der passer til. Basen er monteret med en pal, så den ikke kan rykkes op af basen, når der fightes fisk.Stangholderen kan desuden fikseres i de 8 huller, som er lavet på oversiden af basen.

Ekstra baser kan tilkøbes, hvis man ønsker at flytte stangholderen rundt eller bruge den samme på flere både. Stangholderen kan naturligvis både bruges når der fiskes og fightes.


Stangrøret er monteret med nylon bøsning og rustfri pal til fiksering af krydsbundduppen på stangen.

Stangen følger trækretningen fra fisken, da nylonbøsningen indvendigt i stangrøret kan glide "svært" rundt..

Stangholderen har 3 stk. monterings huller + låsepal, så man selv bestemmer hvor højt disponeret stangen skal stå i nederste position, når der fiskes & fightes og an på om man bruger Bent ell. lige butt!

Basen Lev. inkl 4 stk. rustfri A4 skruer

Sardamatic Battle stangholder BIG-GAME
Model / Str: JoF Pris:
Sardamatic rustfri Battle stangholderbase til BIG-GAME 949,- +
Sardamatic rustfri Battle stangholder excl. base til BIG-GAME 1.699,- +
Sardamatic rustfri Battle stangholder inkl. rustfri base til BIG-GAME 2.499,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Sardamatic