Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

20-01-2021 10:47:38

Specialist Tackle Deep Sea Diver
Blue Glow


Chrom


En Dansk produceret plast paravane ala Dipsy Diver (str. 0) og (str. 1) - 100% Blyfri!

Deep Sea Paravanerne har rigtig mange fisk på samvittigheden, og den udløses, så nemt trækkes ind gennem vandet, når der kommer et stort træk bagfra (feks. ved en fisk). Derved er den ikke er så tung at trække ind gennem vandet. Belastningen kan justeres som på en Dipsy Diver - vha. løstne eller stramme en skrue.

Der er 5 "Klik" på diveren til både venstre og højre side, så man kan få den til både at trække ned og ud til den ønskede side.

Disse Deep Sea Divere er et redskab til at få affisket forskellige dybder samtidig med at den fungerer som en attraktor på fiskene. Deep Sea Diver danner en kraftig trykbølge bag sig og reflektere lyset fra pladen og lokker fisk til.


Speciallist tackle Deep diver str. 0 har fuldstændig samme opbygning og samme egenskaber som Dipsy diver str. 0 og det samme med str. 1.

Diameter str. 0: 8cm. - Trækdybde 5-8m.

Diameter str. 1: 10,5cm. Trækdybde: 8-12m.Denne Deep Diver findes bla. i Blå/Glow, som har fisket rigtig fint under testfiskeri.

Deep Diver trækker 5-8 meter ned ved std. fart i str 0 og 8-12meter i str. 1 - alt er naturlivis afhængig af lineafstand fra blink til stangtop, fart gennem vandet og hvor stor trollingagn, der bruges.

Modellen kan godt "komme ud af kurs" ved for høj fart, så den stiger til overfladen, hvis der sejles for stærkt eller gasses op og ned, men den spiler ned igen når farten er stabil igen omkring 1,5-2,5knob.

Fordelen ved stigningen i agnen og den ureterlige gang lokker RIGTIG tit laks og ørred til hug, som svømmer efter blinket uden at hugge...

Prøv selv :-)
 

Specialist Tackle Deep Sea Diver
Model / str. J & F pris
Specialist Tackle Deep Sea Diver - str. 1 - Farve: Blue Glow 149,- +
Specialist Tackle Deep Sea Diver - str. 1 - Farve: Chrom UDSOLGT
Specialist Tackle Deep Sea Diver str. 0 - Farve: Blue Glow UDSOLGT
Specialist Tackle Deep Sea Diver str. 0 - Farve: Chrom UDSOLGT


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Specialist Tackle