Jagt og Fiskerimagasinet 

Outlet Fisk Fritid Jagt Info Søg

14-05-2019 13:36:25

Thermacell - Elektrisk Myggeskræmmer

 

ThermaCELL MR300 er et nyt, smart og let anvendeligt værn mod myg og andre insekter.

ThermaCELL er lugtfri, og med ThermaCELL undgår du påføring af kemikalier på huden, som det ellers er tilfældet med myggespray og lignende produkter.

Til ThermaCELL produkterne kan tilkøbes refill pakker. Én pakke giver ca. 12 timers effektiv mygge og flåt beskyttelse i en omkreds af 20 m2.

Lugtfri og lydløs perfekt til jagt, fiskeri, fjellture, camping og en aften på terrassen.

  1. Udtag en Thermacell måtte fra indpakningen. En måtte holder i op til 4 timer. Måtten er i starten blå men blegner efterhånden, for til slut at være hvid når den aktive ingrediens er uvirksom.
  2. Sørg for at ON/OFF knappen på apperatet er i OFF position og skub måtten ind under apperatets sorte grill. For at bytte måtte sæt knappen i OFF position og lad apperatet køle helt ned. Byt den brugte måtte ud ved at skubbe en ny måtte ind.
  3. Fjern dækslet på apperatet og dækslet til gaspatronen.
  4. Skru gaspatronen ind i apperatet. sæt dækslet på igen. En gaspatron holder i 8-12 timer. Hvis apperatet ikke bliver varmt kan det være tømt for gas. Skift patronen hvis gas niveauet er meget lavt eller tømt.
  5. Skub ON/OFF knappen til ON position. Ventilen vil åbne og gassen begynde at sive ind i apperatet.
  6. Vent 5-10 sek. og tryk derefter startknappen ind 3-5 gange lige efter hinanden.
  7. For at få bekræftet at apperatet er tændt, checkes linsen i toppen af apperatet. En glødetråd vil gløde når apperatet bliver varmt.
  8. Placer Thermacell på et fladt og stabilt underlag med varmelegemet opad. Rør ikke ved grillen- Den bliver meget varm. Når du er færdig med at bruge apperatet, skub ON/OFF knappen til OFF, og lad den køle helt ned. 
Thermacell - Elektrisk Myggeskræmmer
Model Pris
Thermacell - Elektrisk Myggeskræmmer Grøn 399,- +
Thermacell - Elektrisk Myggeskræmmer Hvid 399,- +
Thermacell Refill Pakke 99,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk