Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

12-07-2022 16:00:45

Thermacell - Elektrisk Myggeskræmmer

 

ThermaCELL MR300 er et nyt, smart og let anvendeligt værn mod myg og andre insekter.

ThermaCELL er lugtfri, og med ThermaCELL undgår du påføring af kemikalier på huden, som det ellers er tilfældet med myggespray og lignende produkter.

Til ThermaCELL produkterne kan tilkøbes refill pakker. Én pakke giver ca. 12 timers effektiv mygge og flåt beskyttelse i en omkreds af 20 m2.

Lugtfri og lydløs perfekt til jagt, fiskeri, fjellture, camping og en aften på terrassen.

  1. Udtag en Thermacell måtte fra indpakningen. En måtte holder i op til 4 timer. Måtten er i starten blå men blegner efterhånden, for til slut at være hvid når den aktive ingrediens er uvirksom.
  2. Sørg for at ON/OFF knappen på apperatet er i OFF position og skub måtten ind under apperatets sorte grill. For at bytte måtte sæt knappen i OFF position og lad apperatet køle helt ned. Byt den brugte måtte ud ved at skubbe en ny måtte ind.
  3. Fjern dækslet på apperatet og dækslet til gaspatronen.
  4. Skru gaspatronen ind i apperatet. sæt dækslet på igen. En gaspatron holder i 8-12 timer. Hvis apperatet ikke bliver varmt kan det være tømt for gas. Skift patronen hvis gas niveauet er meget lavt eller tømt.
  5. Skub ON/OFF knappen til ON position. Ventilen vil åbne og gassen begynde at sive ind i apperatet.
  6. Vent 5-10 sek. og tryk derefter startknappen ind 3-5 gange lige efter hinanden.
  7. For at få bekræftet at apperatet er tændt, checkes linsen i toppen af apperatet. En glødetråd vil gløde når apperatet bliver varmt.
  8. Placer Thermacell på et fladt og stabilt underlag med varmelegemet opad. Rør ikke ved grillen- Den bliver meget varm. Når du er færdig med at bruge apperatet, skub ON/OFF knappen til OFF, og lad den køle helt ned. 

 

Thermacell - Halo Mini Myggebeskyttelse (Hvid)

En effektiv beskyttelse imod myg som er det perfekte udstyr når man sidder udenfor om aftenen. Den afgiver et middel der skaber en zone på 20 m2 som myggene vil undgå. Dette ske helt lyd og lugtfrit, så det kun er myggene der bliver genereret. Placere den blot ved middagsbord eller ved din camp, og tænd for den – så er aftenhyggen reddet. Indpakningen indeholder 3 stk. anti-mygge middel og 1 stk. gaspatron der kan give op til 12 timer beskyttelse.

 

 

 

Thermacell Myggeskræmmer
Produkt Vejl. Pris JoF Pris
Thermacell - Halo Mini Myggebeskyttelse (Hvid) 449,- 399,- +
Thermacell MR300 - Elektrisk Myggeskræmmer Grøn Midlertidigt udsolgt 399,-
Thermacell MR300 - Elektrisk Myggeskræmmer Hvid Midlertidigt udsolgt 349,- 369,- +
Thermacell Refill Pakke √


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk